7.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP 18 septembrie. Gemenii trebuie să se ghideze după instinctul lor și...

HOROSCOP 18 septembrie. Gemenii trebuie să se ghideze după instinctul lor și vor face ceea ce e bine. Vezi previziunile pentru celelalte zodii

La început de săptămână, berbecii își găsesc echilibrul, reușind să țină situația sub control la locul de muncă, iar gemenii trebuie să se bazeze mai mult pe instinctul lor, pentru că nu îi înșeală.  

Berbec – Cauti cadouri aparte? Intra pe Kadoris.ro?

Nu te grabesti, nu dai nimic peste cap, ci reusesti sa te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fara a dezechilibra nimic. Dai dovada de o armonizare perfecta cu conditiile din jurul tau si nu ceri nimic din ceea ce nu poti obtine. Faci totul cu calm, cu cap, cu rabdare, fara a pretinde rezultate imediate, si te implici trup si suflet in ceea ce ai inceput. Esti un exemplu de echilibru si toleranta, de rabdare si luciditate, pe care ar merita sa-l urmeze si altii. Tu taci si faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul si nici nu pierzi controlul. Iti manageriezi perfect resursele proprii.

Taur  – Cauti cadouri aparte? Intra pe Kadoris.ro?

Oboseala isi spune cuvantul si, oricat te-ai stradui tu sa duci mai departe un proiect inceput, acesta pare sa fi incetinit incat nimic nu se mai misca. In astfel de momente cel mai bine ar fi sa iei o pauza, sa nu insisti sa duci mai departe un plan care nu se mai urneste. O vreme, te poti ocupa de altceva si dupa aceea il vei putea continua de unde a ramas cu alt tonus. Acum totul sta pe loc, stagneaza enervant de mult, dar poti folosi acest timp la altceva, lasand pe linie moarta actiunea respectiva. Nu ar merge orice i-ai face.

Gemeni – Cauti cadouri aparte? Intra pe Kadoris.ro?

Bazeaza-te in totalitate pe feelingul tau, pe intuitie, pe ceea ce simti in adancul sufletului, pentru ca nu te inseala! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile si dincolo de aparente, ca atare vei simti de la o posta daca un om e bun sau e rau, daca o actiune are sau nu sanse de izbanda, daca sensul in care mergi duce undeva. Lasa-te complet pe seama acestor simtaminte cu totul aparte, pentru ca ele iti vor transmite exact ce trebuie sa faci. Nu cere pareri sau sfaturi de la altii: tu esti propriul consilier perfect!

Rac – Iubesti cristalele? Intra pe Kristale.ro

Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator asupra ta si te stimuleaza sa te apuci serios de o activitate noua, cu un consum imens de energie, dar ai toate resursele necesare pentru a inainta in forta. Nu numai ca isi place ceea ce faci, dar te pune foarte bine in evidenta, deoarece te folosesti de trasaturile tale specifice, de ceea ce stii tu mai bine sa faci. Rareori ai ocazii atat de bune de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativa, deci fa un pas in fata si arata cine esti!

Leu – Iubesti cristalele? Intra pe Kristale.ro

Nu te sfii sa ceri ajutor la nevoie, pentru ca nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate. Vei vedea ca sfatul primit de la un coleg cu mai multa experienta te va scoate din impas si vei intelege mai clar situatia atunci cand cineva te sustine. Si tu ai facut la fel pentru altii cu alte ocazii, deci acum multi iti vor intoarce serviciile prietenesti cu amabilitate. In astfel de momente iti dai seama ce important e sa fii tolerant cu lumea si de ajutor altora, pentru ca va veni o zi cand si tu vei avea nevoie de suport si daca ai fost egoist inainte, s-ar putea sa ti se raspunda la fel.

Fecioară – Iubesti cristalele? Intra pe Kristale.ro

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate. Nu trebuie sa renunti, nici sa te opresti din elan. Sunt hopuri inerente in orice proiect important, iar tu dai azi piept cu o astfel de piedica in care iti sunt puse la incercare rezistenta, rabdarea, vointa de a trece peste orice! Nu te lasa pagubas de la un banal impas, ci aduna-ti fortele pentru etapa urmatoare. Acum iei doar o mica pauza!

Balanță  – Gravare, decupare, personalizare laser

Nu crede tot ce auzi astazi, mai ales daca e vorba de declaratii de iubire, de linguseli pompoase si laude pe care stii prea bine ca nu le meriti, pentru ca te pot amagi amarnic! Cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine si esti gata-gata sa-i cazi in plasa, dar tocmai pentru ca esti o fire realista si rationala, va trebui sa chibzuiesti profund asupra celor auzite. Chiar meriti tu aceste laude? Esti atat de grozav pe cat spune? Nu-l crede si nu-l lasa sa te manipuleze cu astfel de vorbe mari! Te cunosti mai bine si nu vei aluneca pe pista falsa pe care incearca sa te impinga prin minciuna si ipocrizie.

Scorpion – Gravare, decupare, personalizare laser

Verdictul pe care il primesti azi in urma unui conflict puternic te favorizeaza si e normal sa fii multumit de rezultate. Consideri ca ti s-a facut dreptate si jubilezi in sinea ta si in fata inamicilor care ti-au pus doar bete in roate. A meritat sa ai rabdare, sa lupti cu toate puterile pentru a-ti demonstra nevinovatia si a primi din nou ceea ce ti se cuvine, dar nu te culca totusi pe laurii victoriei. Riposte mai pot veni si de acum inainte din partea celor care tot mai considera ca li se cuvine ceea ce ai obtinut tu pe merit.

Săgetător – Gravare, decupare, personalizare laser

Afacerile tale ar trebui sa cunoasca azi o ameliorare, poate pentru ca gasesti noi idei profitabile care iti vor asigura un venit in crestere. Clientii vor aprecia ceea ce le oferi, poti primi felicitari si laude sincere, ceea ce devine motivant sa te implici si mai mult in ceea ce faci. Esti mandru de ceea ce iese din mainile tale sau din mintea ta si, cat timp apar si aprecieri, dar si bani deopotriva, esti capabil de reusite si mai grozave! Cum sa nu lucrezi cu pasiune cand vezi bucurie si placere in ochii celor carora le dedici munca ta?

Capricorn – Pasionat de handmade? Intra pe Kitzibu

Soarele rasare si pe strada ta si prima vizata e… inima! Te-ai putea indragosti din nou, asa cum nu ai mai facut-o demult, cuprins de o vapaie mistuitoare. Daca erai in cautarea amorului, te vei lasa coplesit de pasiune, cu sansa uneia din cele mai aprinse povesti de iubire din viata ta. Dar daca dragostea apare intr-un moment nepotrivit, va deveni extrem de greu sa-i rezisti, mai ales daca, acasa, te asteapta deja cineva care te iubeste. Incearca sa tii sub control, pe cat posibil, acesti fiori ai iubirii, pentru ca, desi iti place ceea ce simti si iubirea iti da aripi, e posibil sa fie prea mult pentru sufletul tau si sa nu stii sa gestionezi corect situatia!

Vărsător – Pasionat de handmade? Intra pe Kitzibu

Esti implicat intr-o actiune care se cladeste etapa cu etapa, dar acum simti ca te apropii cu pasi mari de momentul de maxim, cand vei vedea si roadele acestui efort. A fost un proces de lunga durata in care ai investit tot ce ai avut tu mai bun, dar esti mandru de rezultate. Ai curajul sa vorbesti si altora cu ceea ce ai construit, pentru ca nu a fost nici usor si nici rapid, ci a necesitat lungi etape de pregatire, de acumulare de informatii, si abia la final de munca propriu zisa. Esti multumit de ceea ce a iesit din mainile si din mintea ta si ai curajul sa vorbesti lumii ca un om matur, care stie ce face si stie ce spune.

Pești – Kadoris.ro – cadouri, cu drag

Muncesti mult, dar fara prea multa tragere de inima, de parca ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te indrepti. Poate nu ai o motivatie clara sa te impinga de la spate, ci faci totul ca pe o povara. Nu ai incotro, trebuie sa iti duci la capat sarcina fara sa comentezi, pentru ca vei primi in final o recompensa. Merita efortul, chiar daca-ti spui ca ai fi avut si altceva mai bun de facut in acest timp, dar daca e obligatoriu, ocupa-te de asta cat mai repede ca sa scapi de o grija. Ceva-ceva tot vei obtine, macar o eliberare de stres si tot e bine!

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Numărul de persoane care trăiesc în sărăcie în Italia a crescut în 2023

Situația economică dificilă a Italiei se reflectă în cifrele recente publicate de Institutul Național de Statistică (ISTAT), care arată o creștere alarmantă a numărului...

Cum a evoluat participarea femeilor din România în economie, în ultimii 20 de ani

În ultimii 20 de ani, în România a crescut ponderea femeilor în structura populației ocupate și în funcțiile de conducere, conform Monitorului Social, un...

Implicațiile industriei de gaming asupra economiei

Industria de gaming a generat venituri în valoare de aproximativ 365 de miliarde de dolari în 2023 la nivel global. Tendința de creștere din...
Ultima oră
Pe aceeași temă