20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop 28 septembrie. Peștii impresionează pe toată lumea cu ideile lor. Ce...

Horoscop 28 septembrie. Peștii impresionează pe toată lumea cu ideile lor. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

Joi, peștii uimesc întreaga lume cu ideile și proiectele lor, iar scorpionii oferă cele mai bune sfaturi prietenilor aflați în dificultate. 

Berbec – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Nu trebuie sa-ti croiesti destinul in functie de deciziile altora, pentru ca fiecare e cu norocul lui! Nu te mai gandi la ce spun ceilalti, la parerile altora, la felul in care contribuie ei la problemele tale, pentru ca totul depinde numai si numai de tine. Esti liber sa alegi ce vrei in viata, nu te mai uita la ce spun altii, pentru ca nu ei sunt vizati aici. Esti intr-un moment important pentru viitorul tau, deci nu trebuie sa astepti sa vezi ce decid altii pentru tine, pentru ca alegerea finala e numai in mainile tale. Detii toate resursele potrivite pentru a alege un drum in functie de puterile si asteptarile tale, fara ca nimeni altcineva sa nu mai conteze. E viata ta!

Taur – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Un succes profesional te scoate azi mai mult in evidenta, deci ai numai motive de sarbatoare. Nu e un succes propriu, au participat si altii la acest moment si, lucrand impreuna, cot la cot, iata ca ati ajuns la acest nivel care va face pe toti sa fiti mandri. Cea mai mare bucurie va fi in clipa in care seful va va lauda public, dar daca doar unul din voi este cel ovationat, acesta ar trebui sa aminteasca imediat ca reusita a fost comuna. Fara participarea celorlalti nu s-ar fi ajuns aici…

Gemeni – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Te simti exclus dintr-o activitate si toate incercarile tale de a te integra, par sa nu dea roade. Decat sa suferi si sa te simti dat la o parte, alungat, neluat in seama, mai bine te-ai gandi ce anume ii face pe ceilalti sa te tina la distanta. Poate chiar nu te priveste acel lucru, nu ai nimic in comun cu acea activitate, sau poate nu a venit inca momentul sa te alaturi si tu. Nu o lua atat de personal, cum ca cineva ar avea ceva cu tine, pentru ca nu e deloc asa. Foloseste timpul pe care-l ai la dispozitie pentru alte treburi, pentru ca va veni si ziua cand vei fi invitat sa te alaturi si, daca nu vei fi disponibil, iar vei suferi ca nu poti participa.

Rac – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Ai sperat anumite gesturi de afectiune de la cel drag, dar acesta nu prea stie sa-ti ofere ce astepti de la el. Pentru ca uita sa-ti dea un telefon sau sa iti aduca o floare, ai tendinta de a-i pune la index toate micile gafele de acest fel din ultima vreme. Nu te pripi sa-i arunci in carca vini de care nici macar nu e constient, pentru ca e posibil ca tu sa nu fii receptiv la forma in care isi exprima el sentimentele, nefiind cele pe care le asteptai, dar sunt cele de care e el capabil, si tot e ceva!

Leu – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Ai grija spre ce-ti canalizezi azi energia debordanta, ca nu cumva sa o risipesti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Esti pus pe harta, agresiv in exprimare si daca mai intalnesti si alti oameni la fel de nervosi ca si tine, scanteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control si toleranta maxima, ai putea depasi chiar si cele mai acerbe contradictii, transformand un conflict intr-o competitie constructiva, din care fiecare scoate la lumina ce are mai bun in el: vointa, ambitie, spirit de conducator.

Fecioară  – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Ai nevoie de liniste totala, pentru ca numai asa te poti concentra eficient la ceea ce ai de facut. Poate esti inaintea unui examen dificil si trebuie sa acumulezi mari cantitati de informatie, si numai in izolare totala dai randament. Poate esti obosit si te retragi un pic in intimitate, pentru a te odihni sau pentru a analiza la rece situatia in care te afli. Pe tine nu te deranjeaza singuratatea, ba chiar iti prieste din cand in cand, si acum ai ajuns intr-un astfel de moment cand tanjesti dupa liniste fara ca nimeni sa nu te bata la cap. Rupe-te pentru o zi de lume, e spre confortul tau emotional!

Balanță – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Daca te izolezi singur si stai departe de lume cu gandul ca nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar daca ai fi mai atent, ai observa ca nimeni nu doreste asta de la tine. Te afli intr-un mediu in care nimeni nu poarta de grija celuilalt, ca atare nimeni n-are absolut nimic nici cu tine, asa ca de ce te retragi in carapacea ta, asumandu-ti vini sau defecte care nu te caracterizeaza? E un fel de timiditate care te incearca in preajma unor oameni pe care nu prea stii cum sa-i abordezi, desi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea gasesti subiecte de discutie pentru a te integra mai usor. Lasa platosa aceasta de protectie la o parte si apropie-te de ei, pentru ca vei vedea cat de multe aveti, de fapt, in comun. Integreaza-te!

Scorpion – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Sfaturile tale sunt primite cu bucurie de cineva care chiar astepta de undeva o interventie divina. Practic, tu apari in calea sa in cel mai potrivit moment pentru a-i reda speranta, pentru a-i alunga frica din suflet si pentru a-l face sa vada din nou orizonturile luminoase inaintea sa. Esti convins ca si el ar face la fel daca cel trist ai fi tu, tocmai de aceea participi trup si suflet la rezolvarea problemelor celui de alaturi. Cel mai mult iti place faptul ca el te asculta, tine cont de indrumarile tale si chiar le solicita cu mult interes, semn ca parerea ta conteaza enorm in cazul de fata. Ofera-i ceva din ce stii, pentru a-l readuce pe un teren sigur.

Săgetător – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amani de ceva vreme pentru ca nu te simteai pregatit sa spui ultimul cuvant. Ai mai meditat, te-ai gandit, ai adunat informatii si acum consideri ca detii toate detaliile necesare unei alegeri intelepte. Nu vrei sa fii influentat de nimeni, dar oricat ai dori sa iei singur decizia, nu poti ramane surd la influentele din afara. Se vehiculeaza suficiente pareri contrarii in jurul tau, deci si aici trebuie sa depui un efort de atentie: de a discerne corect intre ce e bine si ce e rau, de ce te poti folosi in alegerea ta si ce nu te ajuta la nimic.

Capricorn – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Schimbarea pe care o astepti ca pe un miracol nu vine din stele si nici din senin, ci sta chiar in puterea ta sa ii dai voie sa se manifeste in viata ta. Esti un lider innascut, ai la tine toate resursele necesare succesului, stii exact ce ai de facut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scanteia care sa aprinda acest motor pentru ca el sa te duca apoi la succesul garantat. E timpul pentru a lua o decizie prin care sa dai alt curs unor proiecte de la care ai mari asteptari, dar, din cand in cand, mai e nevoie si de o schimbare de macaz. Va fi una de bun augur, dupa care vor incepe sa evolueze lucrurile intr-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start!

Vărsător – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Situatia in care te simti, momentan, prins ca intr-o capcana nu merita atata stres cat consumi tu pentru ea. Lucrurile pot reveni mult mai usor la normal daca privesti totul detasat, calm, pozitiv, ca si cum e doar un impas banal peste care vei trece usor. Fii convins ca totul are rezolvare si, cu cat te stresezi mai mult, cu atat poti complica si mai mult lucrurile, ca atare priveste detasat situatia, ca si cum, nu ai fi tu direct implicat, pentru ca aceasta atitudine zen te va ajuta sa clarifici mai repede situatia. Dupa ce va trece, vei uita atat de repede de ea, tocmai pentru ca era ceva total neinsemnat, dar careia i-ai acordat prea multa atentie.

Pești – Consultatii gratuite Acvaria – maine la Body, Mind & Spirit 

Cu atitudinea pe care o ai, totul evolueaza in directia cea buna. Crezi cu tarie ca ceea ce faci are rezultate excelente si e doar o chestiune de timp pana vei ajunge la capat. Ai si rabdarea necesara, si tonusul ideal pentru a face tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti materializa un gand. Poti uimi lumea prin ceea ce se naste din mintea sau din mainile tale, deoarece investesti toate resursele tale cele mai bune in acest sens: ambitie, incredere, placerea de a munci, spirit practic.

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...
Ultima oră
Pe aceeași temă