15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialHoroscop 9 octombrie. Gemenii scapă de datorii. Ce le-au rezervat astrele celorlalte...

Horoscop 9 octombrie. Gemenii scapă de datorii. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

La început de săptămână, berbecii ar trebui să asculte de sfaturile pe care le primesc de la familie, iar gemenii vor primi o sumă consistentă de bani și vor reuși să achite datorii mai vechi. 

Berbec – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

La cine poti apela daca nu la un parinte care te sfatuieste de bine? Ai pe cineva mai in varsta in preajma ta care priveste lucrurile altfel decat tine. Desi ai fi tentat sa-l consideri demodat sau mult prea rigid, sunt momente cand e nevoie de experienta de viata pentru a intelege corect lucrurile. Tu poate le-ai privi mai superficial, mai imatur, or cel batran a trecut prin suficiente probe de-a lungul anilor ca sa simta de la o posta ceea ce tu nu vezi. Asculta-i parerea si urmeaza-i sfatul cu sfintenie: intr-o zi ii vei multumi, desi azi spui ca iti taie aripile.

Taur  – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Nu te poti intelege cu reprezentantii generatiilor aflate la distanta mai mare fata de tine. Te comporti ca un om cu experienta, serios, sobru, cu scaun la cap, si nu apreciezi atitudinea superficiala si jucausa a celor tineri. Nu fi atat de rigid, pentru ca o alura de acest gen poate genera ironii, chiar si o atitudine nepoliticoasa la adresa ta. Adu-ti aminte ca au fost si tu ca ei, ai fost si tu tanar si nici tu nu ai privit lucrurile de la nivelul varstei tale actuale. Coboara un pic stacheta si lasa atitudinea aceasta batoasa pentru altii, nu pentru cei care iau totul ca pe o joaca! Mai destinde-te si tu un pic.

Gemeni – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Banii sunt cea mai mare preocupare, dar nu pentru ca ti-ar lipsi, ci pentru ca trebuie sa-i administrezi cu prudenta si maturitate, ca nu cumva sa-i risipesti. Posibil sa apara o suma consistenta de bani exact cand aveai mai mare nevoie de ei, dar nu trebuie sa te gandesti deja la capricii! Ia la puricat cele mai grele datorii ale perioadei ca sa le aduci, una cate una, la zi. Te vei simti excelent dupa ce vei sterge de pe lista de restante o serie intreaga de subpuncte, de parca ai simti dintr-o data ca se echilibreaza balanta. Banii au rolul de a restabili ordinea si calmul in viata ta, deci sunt binefacatori!

Rac – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Daca nu ai cu cine colabora astazi, nu intra in panica. Numai trecand printr-un moment dificil iti vei da seama ca detii tot ce ai nevoie pentru un succes deplin. Daca pretinzi de la ceilalti o implicare mai serioasa, ai fi dezamagit, descoperind ca partenerii tai de lucru tot de la tine asteapta solutii, tot pe umerii tai arunca toate responsabilitatile. Ca stiai sau nu ca ai asemenea talente de lider, azi le vei descoperi si le vei valorifica cu brio, deci nu te lasa coplesit sau influentat de cei care il iau pe nu se poate in brate. Tu poti, deci arata!

Leu – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Discuti cu cei dragi din familie daca este sau nu momentul unor investitii mai solide. Va gandeati de multa vreme la ele, dar le-ati tot amanat din cauza altor prioritati. Se pare ca a venit si vremea lor, dar nu trebuie sa va avantati in cheltuieli masive fara o analiza serioasa a resurselor voastre actuale si viitoare. Daca rezultatul iese promitator, iesiti la cumparaturi cu incredere, dar nu lua nimic fara sa te sfatuiesti cu parintii sau cu jumatatea ta. Opiniile celor care tin la tine ofera o alta viziune asupra situatiei voastre financiare, ca sa stiti mai bine pe ce va bazati.

Fecioară – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Nicaieri nu-i mai bine ca acasa! Te intorci dupa o zi incarcata in sanul familiei unde esti rasfatat cu gesturi de afectiune, de prietenie, de simpatie, perfecte pentru a te relaxa si a uita de toate. Persoana iubita, jumatatea ta de suflet, e alaturi de tine neconditionat si totul merge excelent intre voi, formand o echipa unita. Colaborati foarte bine impreuna si, pe oriunde ati trece impreuna, lasati impresie excelenta. Cine va vede acum umar la umar, stie cat de bine va intelegeti, ce bine va completati unul pe altul si vi se citeste pe chip fericirea de a fi in doi.

Balanță – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Stai un pic pe loc si nu te mai gandi la etapele urmatoare ale unui plan pe care il dezvolti. Azi e o zi in care trebuie sa arunci o privire in urma, ori pentru ca solutia la problema de acum se afla printre amintirile sau experientele deja acumulate, ori ai scapat ceva din vedere care, daca nu este adus la zi acum, poate deveni intr-o zi cel mai dificil impediment ce nu te va lasa sa mergi mai departe. Nu insista sa te ocupi doar de lucruri noi, pentru ca si aspectele mai vechi au un rol in tot ceea ce te preocupa. Aminteste-ti ce ai uitat, verifica-ti lista de sarcini restante, trece in revista etapele parcurse pana acum pentru a rezolva eventualele scapari.

Scorpion – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Pentru ca situatia materiala se amelioreaza, si starea ta devine mult mai buna! Devii mai sigur pe tine, mai optimist, mai dinamic, pentru ca banii au, iata, si efecte la nivel psihic (atunci cand ii ai). Ca iesi la cumparaturi si cheltui o suma mare pentru un obiect mult dorit sau doar reusesti sa-ti achiti o mare datorie ce-ti apasa pe umeri de ceva vreme, inchei ziua cu un sentiment de fericire ce are la baza confortul financiar. Ba chiar se intrevad si vremuri mai bune la orizont de parca ti se face o promisiune de castig sau profit pentru perioada urmatoare si asta te motiveaza la maxim!

Săgetător – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Ocupa-te de azi de lucrurile mici si neimportante pe care le-ai tot amanat in ultima vreme incat au atins un nivel care nu mai sufera amanare. Vei scapa foarte usor de o multime de fleacuri, pentru ca, la urma urmei, sunt doar multe, nu si complicate. Concentreaza-te asupra acestei liste de maruntisuri pe care nu merita sa o mai dai deoparte: curatenia prin sertare, ordinea prin hartii, schimbarea garderobei de sezon, corespondenta din ultima luna, vizitele promise demult. Ce bine te vei simti dupa ce le stergi din agenda!

Capricorn – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Esti foarte preocupat de viitorul tau profesional si esti in cea mai buna forma pentru a lua o decizie capitala. Trebuie sa fii atent la directia pe care pornesti de acum inainte, pentru ca nu o vei mai putea modifica dupa aceea. Tine minte: cum iti asterni acum, asa vei dormi! Esti in fata unei hotarari care va avea efecte pe termen lung, poate pe cativa ani de zile, ca si cum ai alege acum profesiunea pe care o vei imbratisa de acum inainte. Tine cont de sfaturile experimentate si mature ale celor care lucreaza deja in acel domeniu!

Vărsător – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Te poti folosi de influenta si puterea ta pentru a redresa o situatie complicata. Lumea respecta deciziile tale, asculta ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine sa profiti de pozitia pe care o detii deasupra lor, pentru ca tu vei deveni, astfel, eroul salvator care gaseste cheia problemei. Nimeni nu ti se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru ca ti se recunoaste valoarea. Toti stiu ca ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, si daca urmeaza sfaturile tale au numai de castigat, ca atare spune si altora care e parerea ta ca sa invete de la tine!

Pești – Horoscopesti zilnic? Vino aici! 

Esti chemat undeva departe de casa, dar pentru a onora invitatia, ar trebui sa renunti la alte planuri facute pentru azi. Se pare ca merita sa schimbi programul pe nepusa masa, pentru ca la destinatie te asteapta persoane care chiar au nevoie de tine si te vor primi cu bratele deschise. Vestile pe care le primesti din alte localitati au un efect pozitiv asupra psihicului, de parca ar fi informatii pe care le asteptai cu sufletul la gura si care rezolva ca prin farmec o serie de probleme care te stresau. Stai cu urechile la telefon si cu ochii la usa, pentru ca nu se stie ce surprize se ivesc!

Horoscop oferit de www.acvaria.com.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă