13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăEconomieFoto interviuLora îi sprijină pe tinerii talentați de la Stage Academy si face...

Lora îi sprijină pe tinerii talentați de la Stage Academy si face clip cu ei (P)

Deși are un program încărcat, datorat acum în plus și pregătirilor pentru plecarea în Asia, în vederea filmarii unei emisiuni tv, iată că Lora își face timp și pentru școala din Pipera, unde organizează, împreună cu profesorii Academiei, un casting pentru un nou clip.

Astfel, în data de 11 noiembrie 2017, între 12:00 și 15:00, Lora și profesorii școlii, care au trecut și ei, la rândul lor, prin experiența emoțiilor formării artistice, vor alege o parte dintre copiii care se înscriu la cursurile Stage Academy, pentru a fi protagoniști intr-un videoclip alături de Lora.

Stage Academy by Lora este o școală de muzică pe care talentata artistă a deschis-o în Pipera în urmă cu 2 ani, din dorința de a sprijini copiii talentați în împlinirea visului lor de a deveni artiști compleți. Lora a povestit în repetate rânduri cum ea însăși a fost încurajată și ghidată în copilărie de profesorul ei de muzică, de la care a învățat că talentul nu e de ajuns și că trebuie completat cu muncă, ambiție, perseverență și un dram de noroc.  Explicând ce a făcut-o să se implice în ghidarea tinerior talentați care vin la Stage Academy, Lora povestește: 
  
”Motivația este hrănită atât de experiența mea, care m-a învățat de cât de multă muncă susținută e nevoie, dar și de atașamentul față de tinerii artiști pe care i-am cunoscut de-a lungul anilor. Sunt foarte conștientă cât de greu le este să se «antreneze», pentru că ei știu mai bine ca oricine că nu au nevoie doar de cursuri de canto. De ce să nu educăm talentele de mici în mod organizat, riguros, dar foarte modern și fun? Nu este o școală pentru vedete, ci o școală pentru tineri care vor să capete încredere în ei și să strălucească, chit că vor continua prin a urca pe scenă sau vor lucra în marketing, publicitate sau vanzări“, încheie Lora. 
  
Stage Academy este o școală vocațională pentru copii și adolescenți, care vor să studieze canto, dans, chitară, pian sau teatru de improvizație. După ce candidatul trece de proba eliminatorie, menită să identifice abilitățile acestuia, cursantul își stabilește, împreună cu profesorul și coordonatorul de curs, programul și frecvența cursurilor.

Cele mai citite

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă