12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTrupa Aerosmith a anulat patru concerte

Trupa Aerosmith a anulat patru concerte

Trupa americană Aerosmith și-a anulat prestația la festivalul Santiago Rock City, programată pentru sâmbăta viitoare în capitala chiliană, și alte trei spectacole în America Latină. Decizia a fost luată din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler, a anunțat marți compania de producție.

'Stgo Rock City anunță cu regret că, din cauza unor probleme grave de sănătate prezentate de cântărețul Steven Tyler , trupa Aerosmith a fost nevoită să-și anuleze toate concertele programate pentru acest turneu'', a declarat producătorul, într+un comunicat citat de EFE.

Potrivit documentului, confirmat de altul transmis chiar de grup, formația a trebuit să-și anuleze concertele din Curitiba (Brazilia, 27 septembrie); Santiago (30 septembrie), Rosario (Argentina, 3 octombrie) și Monterrey (Mexic, 7 octombrie).

"Din păcate, din cauza unor probleme medicale neașteptate, solistul Steven Tyler a trebuit să solicite ajutor medical și a fost informat despre incapacitatea sa de a călători și de a performa", precizează comunicatul formației.

Tyler însuși a scris: "Pentru toată America de Sud, Brazilia, Chile, Argentina și Mexic. Îmi pare foarte rău și simt că am dezamăgit. Nu voi fi disponibil pentru a continua cu ultimele patru concerte ale acestui turneu. Am plecat înapoi în Statele Unite la recomandarea medicilor, după concertul din Sao Paulo. Vă rog nu vă faceți griji".

"Nu sunt într-o situație care să-mi pună viața în pericol, dar trebuie să mă ocup de asta acum, să mă odihnesc și să primesc tratament medical imediat, pentru a putea performa în viitor … Promit că mă voi întoarce. Din păcate, sănătatea nu așteaptă și este ceva ce nici măcar nu am putut anticipa pentru aceste spectacole", a adăugat el.

Producătorul festivalului Santiago Rock City a subliniat că, în ciuda anulării participării formației Aerosmith, evenimentul își va menține programul pe parcursul a două zile, pe 29 și 30 septembrie, pe stadionul Monumental din capitala chiliană, unde vor performa Tyler Bryant & The Shakedown, The Who și Guns N 'Roses (sâmbătă), în timp ce duminică vor urca pe scenă Kuervos del Sur, Marky Ramone și Def Leppard.

Cele mai citite

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă