15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Smiley a lansat un nou videoclip de ziua lui

VIDEO. Smiley a lansat un nou videoclip de ziua lui

Cântărețul Smiely, pe numele lui adevărat Andrei Maria, a lansat un videoclipul piesei ”Present for you”, cu ocazia onomasticii lui. Videoclipul, realizat în colaborare cu Jazzy Jo, conține imagini din filmul Poveste de dragoste, proaspăt lansat în cinematografe, potrivit Mediafax. 

“Avem datoria de a lupta pentru o lume în care există iubire. Iubirea ne defineşte pe noi ca specie. Poveste de dragoste este filmul perfect pentru luna decembrie, pentru oamenii care iubesc. Te vei simţi mai bogat sufleteşte după ce vezi flimul acesta”, spune Smiley.

Regizoarea filmului a spus că echipa HaHaHa Production a înțeles mesajul filmului și l-a transpus în această melodie. 

“Mi-am dorit pentru acest film o coloană sonoră care să ajungă la sufletul spectatorilor iar echipa HaHaHa Production a înţeles exact încărcătura emoţională a filmului. Am avut norocul de a lucra cu cea mai bună echipă”, spune regizorul Cristina Iacob.

Poveste de dragoste este primul love story românesc, lansat în cinematografe vineri, 27 noiembrie. Acţiunea filmului se petrece într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, unde Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului şi viata îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.

Sursa: Youtube/HaHaHa Nation

Filmul “Poveste de dragoste” a avut premiera, vineri, pe marile ecrane din România, fiind distribuit de Zazu Film.

Pelicula este produsă de MediaPro Entertainment şi Zazu Film şi a rulat în premieră internaţională la Festivalul filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectată în competiţie.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele, de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, muzica originală aparţine HaHaHa Production, sunetul, lui Dragoş Stanomir, iar mixajul, lui Cristinel Şirli (Creative Sound).

Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă