4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAveti idei originale, dar sunteti prea impulsiv in expunerea ideilor. Va impuneti...

Aveti idei originale, dar sunteti prea impulsiv in expunerea ideilor. Va impuneti vointa, dar in detrimentul armoniei. Va faceti noi dusmani.

In aceasta zi va puteti pune in practica ideile cu bataie scurta. Actionati cu intelepciune daca vreti sa obtineti rezultate pozitive si nu plecati la drum lung.
Primiti o veste, poate din parteneriate sau de la rude, la care nu va gandeati. Planificati totul cu atentie pentru a face cat mai multe si a va menaja fortele.
Interesul pentru problemele profesionale va poate aduce si un avantaj material efemer. Surprizele neplacute pot fi in casa, la serviciu sau in contul dvs. bancar.
Primiti vesti contradictorii sau o invitatie, asa ca sfarsitul de saptamana va poate gasi la drum lung. Partenerul va fi cel ce va cauta solutia optima de rezolvare a problemelor.
Va puteti baza pe sprijinul partenerului sau al prietenilor. Este posibila o aventura sentimentala cu finalizare imprevizibila. Fiti atent cum umblati cu banii!
In afara unor gelozii in cuplu, aveti parte de surprize financiare neplacute. La serviciu va folositi de mobilitatea mentala si este posibila o schimbare.
Bugetul dvs. se revigoreaza, asa ca va puteti permite unele investitii pentru casa sau familie. In parteneriate se pastreaza tensiunea, iar secretele aflate nu va avantajeaza.
Sunt posibile fluctuatii financiare, in sensul negativ al cuvantului. Primiti bani putini si cheltuiti mult. In dragoste aveti unele neintelegeri.
Schimbarile de la serviciu nu va avantajeaza, dar reusiti sa pastrati un echilibru, chiar daca este fragil. Sustinut de cineva din umbra, puteti avea o realizare socioprofesionala.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă