10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialBucuriile sunt mai mult din domeniul distractiilor sau din partea celor dragi....

Bucuriile sunt mai mult din domeniul distractiilor sau din partea celor dragi. Puteti calatori, dar veti cheltui si bani. Nu va bazati pe ajutor financiar din partea altora.

Posibilitatea realizarii dorintei de a calatori va face mult mai vesel si mai vorbaret. Sunt posibile unele neintelegeri cu copiii sau persoana iubita, mai ales daca este foarte tanara.
Va ocupati mai mult de casa, de problemele de serviciu ramase nerezolvate, de partener si parteneriate. Nu este exclus sa primiti un cadou la care nu va asteptati.
Primiti vesti bune de la prieteni si posibil chiar o invitatie pentru weekend sau vacanta. Daca trebuie sa tineti un discurs, veti avea emotii si probleme. Nu este indicat sa calatoriti astazi.
Va asteapta o surpriza placuta, dar si necazuri cu banii sau cu un imprumut. Cineva apropiat va incerca sa va sustina moral. Este bine sa nu va amestecati in problemele rudelor.
Veti fi plin de optimism si generos, dar lipsit de energie. Aveti motive de bucurie, dar si o nemultumire din partea cuiva din anturajul apropiat. Va ganditi sa faceti o surpriza copilului sau persoanei iubite.
Sunt posibile unele discutii constructive in casa, cu o persoana mai tanara sau cu o ruda sau vi se retrage indeplinirea unei sarcini. Puteti descoperi ceva interesant.
Primiti bani de la serviciu sau din afacerile dv. extraserviciu. Va preocupa mult propria persoana, casa si problemele de suflet. Sunteti cam neatent si prea grabit.
Stiti sa va faceti placut in societate, dar puteti face si gafe, avand mici neintelegeri mai ales cu persoanele masculine, mai impulsive. Va preocupa mult aspectul dvs. exterior si impresia pe care o lasati.
Vestile cele mai bune vin din domeniul serviciului sau al sanatatii. Veti primi bani, poate chiar o prima, dar veti cheltui pentru placerile dvs. sau ale celor dragi.

Cele mai citite

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă