10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialConcertul aniversar ”CĂTĂLIN CRIȘAN și prietenii” este SOLD-OUT! (P)

Concertul aniversar ”CĂTĂLIN CRIȘAN și prietenii” este SOLD-OUT! (P)

Îndrăgitul artist Cătălin Crișan, se pregătește pentru marea aniversare a celor 30 de ani de carieră artistică, eveniment ce va fi marcat printr-un concert special, la Sala Palatului, de la care nu vor lipsi colegi de scenă din lumea muzicii și a teatrului românesc, precum: Mirabela Dauer, Adrian Daminescu, Tudorel Filimon, Luminița Anghel, Anișoara Puică, Mihai Trăistariu, Daniel Trifu și Taraful de Odinioară și fiica sa, Daria Cătălina Crișan.

Vestea concertului ”Cătălin Crișan și prietenii” a prezentat un interes deosebit și în rândul publicului spectator. Astfel, biletele pentru concertul ce se va desfășura marți, 3 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30,  s-au epuizat în totalitate.

Aproximativ  4.000 de spectatori, prezenți la acest eveniment emoționant se vor putea delecta pe ritmul muzicii ușoare românești cu povestiri din viața de artist și întâmplări petrecute în turnee, și vor reasculta unele cele mai frumoase melodii de dragoste sau șlagăre de neuitat, interpretate LIVE de Cătălin Crișan și de prietenii săi, în acompaniamentul celor 52 de instrumentiști care alcătuiesc Orchestra Mundi Colour sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Timp de 30 de ani, glasul cald și plin de sensibilitate al artistului Cătălin Crișan a fascinat publicul din România cu unele melodii precum ”Dacă pleci”, ”Vorbește marea”, ”Mama” sau ”Rabdă inimă și taci” și a câștigat, în același timp, un loc meritoriu în istoria muzicii ușoare românești.

De-a lungul carierei sale artistice, Cătălin Crișan a adunat în portofoliu un număr însemnat de premii și distincții, albume discografice de succes, a susținut nenumărate concerte și turnee pe toate meridianele, a compus peste 400 de melodii, iar pentru trei sferturi dintre ele, a scris singur muzica și versurile. 

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă