19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialEste o perioada favorabila realizarii ambitiilor, distractiilor si parteneriatelor, cu toate ca...

Este o perioada favorabila realizarii ambitiilor, distractiilor si parteneriatelor, cu toate ca aveti si momente mai putin placute din partea dusmanilor ascunsi. Va bucurati de atentia persoanei iubite sau a copiilor.

Va intereseaza mai mult domeniul financiar, unde puteti avea bucurii. Realismul si obiectivitatea se vor dovedi pretiose, mai ales daca este vorba de probleme de serviciu.
Sunteti activ, inspirat, aveti idei originale si vreti sa va impuneti vointa. De aceea veti realiza tot ce v-ati propus. Se anunta si multa pasiune in relatia pe care o aveti!
Partenerul va provoaca la o plimbare, un sport sau cel putin o intalnire cu prietenii apropiati. Cum nici dvs. nu prea aveti astampar, veti accepta. Se intampla ceva bun in culise.
Daca vreti sa va rezolvati problemele de cuplu, demersurile dvs. au succes, cu toate ca vor fi si momente in care fiecare vrea sa se impuna. Prietenii vor fi factor de echilibru si prilej de bucurii.
Asteptati, trimiteti sau primiti vesti de la prieteni si poate chiar o invitatie. Cu toate ca ati dorit ca acest sfarsit de saptamana sa fie linistit, nu veti avea parte de asa ceva. Se poate anunta o petrecere.
Drumurile va relaxeaza iar subiectele interesante va pun in valoare profesionalismul. Aveti o minte limpede, care reactioneaza rapid si dorinta de a realiza tot ce v-ati propus.
Sunteti invitat la o petrecere sau va vizitati rudele. Daca nu, atunci stati mai mult in fata unei carti captivante, pe care nu o puteti lasa din mana.
Veti avea parte de multumiri de la drum sau din domeniul intelectual, asa ca va bucurati si va ganditi sa sarbatoriti un eveniment important. Limitati-va la ce este necesar.
Nu prea va convine, dar weekend-ul dvs. va fi destul de aglomerat, si asta mai mult din cauza problemelor neprevazute. Ar fi bine sa va menajati sanatatea. Puteti avea bucurii la un drum.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă