8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIngrijorarea pentru cineva din familie sau pentru o problema legata de casa...

Ingrijorarea pentru cineva din familie sau pentru o problema legata de casa este alungata de o veste de departe sau de perspectiva unui drum lung.

Inima si creierul vor incerca sa se puna de acord, dar este greu cand evenimente neprevazute va stau in cale. Incercati sa evitati stresul prin acceptarea unei invitatii.
Nu este exclus sa va tresara inima la vederea unei persoane necunoscute. Primiti o veste nu tocmai buna despre un dusman nedeclarat.
Cineva din familie va poate sustine material. Un prieten va poate indemna spre cheltuieli suplimentare. Fiti mai ponderat cu banii!
Partenerul va face o invitatie tentanta sau va sustine initiativele marunte. Sunteti cam repezit cand este vorba de examene sau colaborari cu strainii.
Munciti mult la serviciu, dar s-ar putea sa aveti si unele realizari materiale. Nu este ziua potrivita pentru cadouri sau imprumuturi.
Aveti initiativa in dragoste sau va implicati intr-o afacere extraserviciu. Nu este cazul sa aveti incredere oarba intr-un asa-zis prieten.
Pregatiti unele lucrari de amenajare pentru casa dvs. sau o surpriza pentru cineva din familie. Aveti grija cu cine va asociati in afaceri!
Vestile de la prieteni sunt bune si va permit sa visati la realizari viitoare. O delegatie de serviciu sau o problema de sanatate va poate incurca planurile.
Primiti o prima, lucru ce va poate permite unele cheltuieli. In dragoste nu sunteti prea fericit, iar acasa puteti avea unele probleme.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă