Nevoia de relaxare, motivația principală a clienților școlilor de dans (p)

Cel mai adesea, principalul motiv pentru care românii aleg să urmeze cursurile de dans pentru adulți amatori de toate nivelurile este nevoia de relaxare și eliminare a stresului acumulat în viața profesională. În general sunt persoane ocupate și cu un grad ridicat de stres, care ocupă poziții de top management în companii, expați, antreprenori și oameni de afaceri. Aceștia caută o modalitate de eliminare a stresului, relaxare și mișcare plăcută, cu multiple beneficii. Caută un timp personal de calitate, pe care să îl petreacă pe ringul de dans fie în cuplu, fie în compania altor studenți cu preocupari similare și pasiune pentru dans Deasemenea caută distracţie şi socializare în cadrul unei atmosfere şi ambianţe plăcute.

Ion Diamandi 0 comentarii

Cel mai adesea, principalul motiv pentru care românii aleg să urmeze cursurile de dans pentru adulți amatori de toate nivelurile este nevoia de relaxare și eliminare a stresului acumulat în viața profesională.

În general sunt persoane ocupate și cu un grad ridicat de stres, care ocupă poziții de top management în companii, expați, antreprenori și oameni de afaceri. Aceștia caută o modalitate de eliminare a stresului, relaxare și mișcare plăcută, cu multiple beneficii. Caută un timp personal de calitate, pe care să îl petreacă pe ringul de dans fie în cuplu, fie în compania altor studenți cu preocupari similare și pasiune pentru dans

Deasemenea caută distracţie şi socializare în cadrul unei atmosfere şi ambianţe plăcute. Aceasta este concluzia profesorilor  de la Școala de dans Arthur Murray București, franciza locală a lanțului internațional de școli de dans şi care împlinește 3 ani de prezență în România marcând predarea lecției cu numărul 11.500.

“Românii au primit foarte bine conceptul nostru, cu tot ce înseamnă el: lecții de dans, evenimente tematice, socializare, competiții internaționale în cadrul rețelei Cei mai mulți vin la dans la studioul nostru pentru că își dau seama că nu pot continua în ritmul alert de zi cu zi dacă nu își găsesc și o portiță de timp pentru ei. Iar aici găsesc mai mult decat atât: găsesc distracție, socializare, râd, totul este foarte plăcut, iar atmosfera familiară și pozitivă îi relaxează”, declară  Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray București.

Este de remarcat faptul că Studioul din București se situează constant în primele 3 locuri ca performanță în cadrul rețelei, în categoria studiourilor nou deschise, devansând inclusiv multe studiouri din Statele Unite sau Europa, unde dansul reprezintă un stil de viață.  Spațiul elegant din zona Herăstrău, prezența trainerilor internaționali sau participarea la cursuri internaționale sunt doar cațiva dintre factorii care fac posibilă atragerea publicului și mai ales fidelizarea studenților și dezvoltarea pasiunii lor pentru dans.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...