12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPanouri interactive cu obiectivele turistice ascunse din orașele românești

Panouri interactive cu obiectivele turistice ascunse din orașele românești

În trei orașe importante din țară – București, Cluj-Napoca și Constanța – au fost instalate panouri digitale interactive care prezintă obiective turistice ascunse. 

Cu ajutorul panourilor, turiștii pot afla în ce parc din București este ascuns Castelul Vlad Țepeș, unde se găsește vechiul cazino din Cluj-Napoca sau care este cea mai scurtă stradă din Constanța. 

Orice persoană poate înscrie prin aplicația “Open Your City” obiective turistice ascunse din cele trei orașe care vor fi ulterior promovate prin intermediul panourilor digitale interactive. 

Unul dintre cei care au înscris deja câteva obiective ascunse din București în aplicația “Open Your City” este fotograful Alex Gâlmeanu. Printre obiectivele propuse de el se numără Daimler-ul abandonat din parcarea Teatrului Național București, capetele de Lei din Turnul Colței, seiful de la subsolul cafenelei Van Gogh din Centrul Vechi al Capitalei.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă