9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialSunt posibile fluctuatii financiare, probleme cu familia sau cu prietenii prea incapatanati....

Sunt posibile fluctuatii financiare, probleme cu familia sau cu prietenii prea incapatanati. Veti gasi un refugiu in lumea dv. interioara sau veti avea o aventura cu un strain.

Consumati multa energie pentru a avansa in cariera, dar astazi initiativele dv. nu vor fi privite cu ochi buni. S-ar putea sa primiti vesti de la o persoana influenta.
Bazati-va pe inspiratie in activitatile intelectuale si evitati conflictele cu necunoscutii! Daca plecati la drum lung, circulati cu prudenta. Sunt posibile accidente si conflicte neplacute.
Daca aveti examen, nu apelati la aranjamente sau frauda, poate iesi rau. Evitati drumurile lungi! Avem si o veste buna: s-ar putea sa primiti niste bani.
Orgoliul si ambitia pot declansa conflicte in parteneriate sau in societate, dar prestatia dv. poate duce la succese. Ar fi bine sa nu va suprasolicitati. Puteti primi o veste buna de la un prieten.
Conflictele cu colegii de serviciu vor fi greu de evitat. In societate va veti lovi de birocratie si idei preconcepute. Cercetarile pe cont propriu pot aduce lucruri bune.
Puteti face o cucerire daca participati la o activitate sociala sau plecati intr-o delegatie. In dragoste puteti avea necazuri iar activitatile extraserviciu nu sunt avantajate.
Partenerul isi impune cu autoritate punctul de vedere, de aceea sunt posibile discutii in casa. Cineva din familie poate pleca la un drum lung.
Cheltuiti cam mult si nu prea aveti de unde, asa ca o duceti greu cu banii. Partenerul poate fi salvarea dv. In dragoste se anunta succese. Nu uitati de treburile gospodaresti!
Primiti vesti nu prea bune din domeniul sentimental sau cheltuiti niste bani. De asemenea, nu este exclus sa aveti o discutie cu un admirator sau sa primiti vesti de la cineva drag.

Cele mai citite

FC Botoșani – Dinamo 2-1! Golul lui Mailat o (în)Groapă pe Dinamo

FC Botoșani visează la salvarea de la retrogradare după ce a câștigat derby-ul „codașelor” Ligii 1 contra celor de la Dinamo, cu scorul de...

Dan Podaru: După destrămarea coaliției PSD – PNL la nivel de Capitală, trebuie retras și candidatul pentru Primăria Sectorului 1

Destrămarea coaliției PSD – PNL pentru Primăria Capitalei ar trebui să atragă după sine și schimbarea candidatului pentru Primăria Sectorului 1 din partea celor...

Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre contractul selecționerului Edward Iordănescu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dezminte zvonurile conform cărora negocierile cu Edward Iordănescu ar fi intrat în impas și consideră că actualul...
Ultima oră
Pe aceeași temă