10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVa ocupati prea mult de cariera si neglijati casa si familia. Din...

Va ocupati prea mult de cariera si neglijati casa si familia. Din cauza aceasta s-ar putea sa primiti unele reprosuri.

Va interesati prea mult de ceilalti si incercati sa rezolvati problemele altora. Energia dvs. nu este la maximum, asa ca ati face bine sa va relaxati putin.
Va trebui sa faceti un compromis intre casa si cariera. Treburile gospodaresti, problemele parteneriale sau sanatatea va pot amana o realizare socioprofesionala.
Nu va sfatuim sa apelati la jocuri de noroc pentru a va imbunatati situatia financiara si nici sa va faceti prea multe proiecte costisitoare.
Va implicati in prea multe activitati, asa ca puteti ajunge la saturatie. Ar fi bine sa va luati un moment de relas si sa va delectati cu o carte buna.
Nu plecati la drum lung si nu-i provocati pe cei de la serviciu daca vreti sa aveti o zi mai linistita. Va deranjeaza barfele si sunteti cam obosit.
Veti avea un conflict in casa, poate cu partenerul. Sunteti mult prea autoritar. Cu ceva mai multa blandete si intelegere ati face mai multe.
Sunteti lipsit de energie, melancolic si veti lasa o impresie nu tocmai buna celor cu care colaborati sau de care depinde cariera dvs. Cel mai bine ar fi sa va luati cateva zile libere.
Vreti sa va satisfaceti un capriciu dar lucrul acesta va va costa. Un prieten influent va va da sfaturi pe care ati face bine sa nu le urmati acum. Aveti grija de sanatatea dvs.
Veti descoperi ca unii prieteni sunt prieteni doar din interes. Isi amintesc de dvs. numai atunci cand au nevoie de bani sau de un serviciu.

Cele mai citite

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă