13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăGDPRBeneficii la pariuri online, în comparaţie cu varianta clasică (P)

Beneficii la pariuri online, în comparaţie cu varianta clasică (P)

Cele mai multe dintre activităţile pe care le facem online par mai avantajoase în acest mediu, comparativ cu varianta loc clasică. Exemple sunt multiple, din mai toate domeniile. Să ne gândim la operaţiunile bancare: în loc să ne deplasăm la o agenţie bancară (deschisă doar într-un anumit interval orar) şi să aşteptăm la coadă, apoi să completăm şi să semnăm documente fizice la ghişeu, putem realiza online, prin internet banking (sau chiar mobile banking, direct de pe smartphone), transferuri de bani, schimburi valutare, constituire sau lichidare depozite, chiar şi solicitări de carduri sau credite.

La fel, să luăm exemplele plăţilor de facturi, de taxe şi de impozite: online, totul este simplu şi eficient, economiseşti foarte mult timp şi ai experienţe mult mai plăcute. Chiar şi când este vorba despre shopping, internetul "bate" varianta clasică: în comerţul electronic găseşti orice, oricând, la preţ minim. Întreaga experienţă online de achiziţie este simplă, prietenoasă, rapidă, deci eficientă. De ce ar fi altfel în cazul pariurilor sportive online?!

Un domeniu în plin avânt

Deşi au trecut doar doi ani de când această piaţă există în mod organizat, cu reglementări legale ferme (licenţe locale acordate de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc), domeniul pariurilor online s-a bucurat de o dezvoltare accelerată şi este în continuare în plin avânt. Conform datelor la zi, există 18 licenţe locale acordate operatorilor de jocuri de noroc, iar aceştia acţionează intens pentru a cuceri cote de piaţă cât mai mari.

Partea cea mai bună pentru afacerile din această zonă economică este că piaţa creşte permanent, noi şi noi valuri de utilizatori fiind captivaţi de divertismentul pe internet. Pe de o parte creşte în sine numărul de utilizatori de internet în ţara noastră, pe de altă parte se modifică atitudinea acestor utilizatori: fiecare petrece tot mai mult timp online şi este dispus să îşi transfere pe dispozitivele conectate la internet tot mai multe dintre activităţile de zi cu zi, din toate planurile. Distracţia nu poate lipsi, pasiunea pentru sport şi pariuri sportive este evidentă la români, iar pasul către a "gusta" şi a "savura" tot mai des pariurile online este firesc.

Avantaje pentru pariorii de pe internet

În mare, pariurile sportive au acelaşi principiu şi o gamă asemănătoare de opţiuni, indiferent dacă sunt pariuri offline sau online. Însă jocul pe internet aduce nişte avantaje ce nu pot fi negate. În primul rând, pariurile online se află mereu "lângă tine", la câteva clickuri distanţă. Nu contează unde eşti şi cât este ora, atât timp cât ai un dispozitiv (poate gadget) conectat la internet.

Poţi să pariezi de acasă, de la birou, în mişcare… poate chiar în timp ce eşti în tren, pe aeroport sau… la un meci de fotbal. Pariurile live sunt posibile şi de pe smartphone (alături de pariurile standard), aşa că te poţi bucura de o experienţă deosebită prin pariuri plasate din tribune, în timp ce urmăreşti evenimentele preferate. Astfel de tehnologii inovatoare sunt deja implementate de agenţii precum Unibet pariuri sportive.

Online, ai ceva mai mult decât pariuri: ai o lume întreagă la dispoziţie. Poţi citi informaţii în timp real, poţi discuta cu alţi pariori şi poţi accesa ponturi de pariere care să te ajute să îţi creşti şansele de câştig. Distracţia este garantată, dar orice jucător se simte mai bine când a estimat corect anumite elemente din desfăşurarea acţiunii unui eveniment sportiv.

Bonusuri, cote mărite, campanii promoţionale

În mediul online, pe o platformă de pariere activezi pe baza unui cont deschis în mod gratuit. Nu eşti un utilizator anonim, iar acest lucru este în beneficiul tău: dincolo de faptul că ai salvată toată activitatea (deci nu mai ai grija biletelor fizice la pariuri sportive), agenţia te poate identifica şi fideliza, poate construi o "relaţie" din care vei avea avantaje certe.

Cam orice casă de pariuri online oferă bonus de bun venit. Acesta are anumite condiţii de acordare, informaţii ce trebuie citite cu atenţie. Pot exista şi alte beneficii, de exemplu cote mărite la anumite evenimente, acces la campanii promoţionale unde se pot câştiga premii consistente, dar şi bonusuri constând în avantaje la alte secţiuni de joc (poate rotiri gratuite în platforma de cazino online). În mod cert, pariurile online vor continua să atragă noi şi noi utilizatori, deşi este estimat că varianta clasică îşi va păstra o cotă solidă, în paralel.

Cele mai citite

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă