2.2 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăGDPRBuchete și aranjamente de flori de Sfânta Maria

Buchete și aranjamente de flori de Sfânta Maria

Data de 15 august marcată de Celebrarea Sfintei Maria este cea mai importantă sărbătoare a verii, derivatele numelui „Maria” fiind printre cele mai răspândite nume din România, în special în rândul femeilor. Şi dacă este sărbătoare şi vară, din această ecuaţie nu pot lipsi florile. Acestea aduc bucurie celor ce poată numele Maria şi accentuează decorul sărbătoresc.

De aceea, fie că oferiţi buchete de flori, fie că apelaţi la aranjamente florale pentru împodobirea casei sau a unei locaţii, este bine să ştiţi ce şi cum să alegeţi, mai ales că şi în domeniul floristic există o modă, nişte tendinţe. De aceea, Floria a creat o colecție dedicată acestei zile care cuprinde buchete și aranjamente diafane, în culori solare precum galben, oranj, roz sau roșu, create cu un design delicat, dar în același timp plin de exuberanță și bucurie.

Trandafirii rămân atracția centrală

 Vedeta pentru Sfânta Maria este și în acest an trandafirul, fapt care se oglidește în propunerile colecției Floria. În nuanțe vii de roșu, roz, portocaliu și galben, trandafirii transmit afecțiune și apreciere, îndreptată spre cei cărora le sunt destinați. Deși în general au o tentă clasică, modul în care sunt asezonați în cadrul colecției inspiră multă energie, vitalitate și nonconformism. Culorile închise, roșu și grena, denotă eleganță și tandrețe, în timp ce variațiunile de roz și portocaliu duc cu gândul la tinerețe și la distracție.

Culori vibrante transmit emoții puternice

Design-ul predominant al colecției combină trandafirii cu flori în nuanțe apropiate, precum crinii sau orhideele, pentru a se menține armonia coloristică. Paleta de culori a colecției este variată, aceasta conținând și asocieri contrastante de grena cu alb sau portocaliu cu verde. O parte dintre buchete sunt completate de plante cu inflorescența verde, pentru a se respecta culoarea specifică acestui an, greenery. De asemenea, minirosele în nuanțe pastelate roz și galben întregesc perfect aranjamentele.

Buchetele și aranjamentele din această colecție sunt confecționate astfel încât să reprezinte un gest plin de admirație și bun gust, indiferent de vârstă sau de tipul de relație cu sărbătoriții zilei. Întreaga selecție pentru Sfânta Maria din colecția Floria.ro este disponibilă și poate fi livrată în toată țara, în două ore de la finalizarea comenzii.

 

 

Cele mai citite

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...
Ultima oră
Pe aceeași temă