9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăGDPRCulori de oja semipermanenta ce au fost la moda in 2017 (P)

Culori de oja semipermanenta ce au fost la moda in 2017 (P)

Anul 2017 mai are foarte putin si se va termina, iar perioada in care ne aflam acum este perfecta pentru a privi un urma si a vedea care au fost trendurile in materie de culori in 2017. Pentru ca femeile sunt pentru noi cele mai importante, azi vom vorbi despre trendurile in materie de culori in domeniul lor: frumusetea.

Nevoile femeilor in materie de frumusete se schimba odata cu trecerea timpului, iar cerintele lor se pot incadra in categoria: rapid si eficient. Pentru ca nu mai au timp de pierdut, au aparut tot felul de produse de infrumusetare care le raspund cerintelor pe care le au. Printre ele se numara si oja semipermanenta Cupio care ofera o manichiura rezistenta pana la 4 saptamani si un aspect natural si ingrijit. In plus, nu trebuie sa petreci ore intregi la salonul de infrumusetare, pentru ca este o manichiura usor de realizat.

Oja semipermanenta respecta si ea trendurile ce apar an de an, fie ca vorbim de evolutii tehnice, culorile sau texturile pe care ar trebui sa le aiba. In 2017 ojele semipermanente pe care trebuie sa le incerci si tu au culori puternice, primavaratice, reflexii metalice sau alte caracteristici ce le fac mai usor de folosit. Azi o sa vorbim despre culorile de oja semipermanenta la moda in 2017 si iti vom da cateva motive pentru care ar trebui sa le incerci si tu.

Greenery

A fost culoarea anului 2017 si a dictat trendurile in lumea frumusetii, fie ca vorbim de moda sau produse de infrumusetare. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul ojelor semipermanente Cupio. Inevitabil, au aparut nuante de verde pe care le poti gasi printre multitudinea de culori. Daca vrei o manichiura fresh si excentrica iti recomandam oja semipermanenta Greenery. Daca vrei sa fii la moda, dar nu ai atitudinea potrivita pentru a purta o manichiura atat de puternica, poti incerca nuante mai deschise de verde, apropiate de nuante de albastru, sau mai inchise. Oricum ar fi, verdele s-a purtat anul acesta inclusiv pe unghii.  

Nuante pastelate

In materie de oja semipermanenta au fost la moda nuantele naturale, nude, pe care le cunoastem prea bine. Vorbim de culori calde, apropiate de cele ale pielii, de  nuante de roz pal sau maro foarte deschis. Aceste nuante sunt perfecte pentru manichiuri foarte versatile, potrivite pentru orice femeie, dar in special pentru cele care nu isi doresc sa atraga foarte mult atentia cu manichiura lor, ci doar sa o ingrijeasca pe o perioada cat mai indelungata.

Culori puternice

Chiar daca marsala a fost culoarea anului in 2016, putem sa spunem ca a lasat o urma destul de puternica in domeniul frumusetii si mai ales in culorile ojelor semipermanente. Visiniu, rosu inchis, burgundy sau mov inchis sunt doar cateva dintre nuantele pe care le poti incerca pe unghiile tale. Vei avea cu siguranta o manichiura care va atrage atentia.

Pe langa culorile clasice, anul 2017 a adus si alte trenduri in manichiura, respectiv in culorile ojelor semipermanente. Poti sa ai o manichiura care straluceste in intuneric cu ojele Cupio To Go! Glow in the Dark sau o manichiura ce se schimba in functie de temperatura mainilor tale cu ojele Cupio To Go! Thermo. Daca vrei si tu manichiuri in culori la moda, care sa reziste pana la 4 saptamani, foloseste cu incredere produsele Cupio

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă