8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăGDPRGabriel Comanescu te invata cum sa devii un adevarat castigator in viata...

Gabriel Comanescu te invata cum sa devii un adevarat castigator in viata (P)

Foarte multi oameni trec prin viata pe pilot automat, prinsi intr-o rutina din care nu mai pot scapa. Aceasta capcana este de foarte multe ori conditionata de faptul ca oamenii se pur si simplu captivi intr-o bucla ce se repeta in fiecare zi a vietii lor. Si tu esti la fel? Esti prins intr-o rutina ce zilnic iti ofera aceeasi viata si nu ai nici cea mai mica idee despre cum ai putea face progrese? Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi ca la finalul fiecarei zile sa poti spune multumit: “Astazi mi-au iesit toate de minune” ? Daca da, atunci vei gasi aceste sfaturi mai mult decat utile, pentru a deveni un castigator in fiecare zi din viata ta:

1. Profita de prima ora a diminetii

Trebuie sa profiti de prima ora a diminetii, inca din momentul in care te-ai trezit. Pe aceste prime 60 de minute din noua ta zi, speakerul motivational Gabriel Comanescu le numeste “ Ora de Aur”. Invata sa te trezesti mereu la timp, atunci cand alarma suna pentru prima oara.

Tine minte un lucru foarte important: snooze-ul iti poate da intreaga zi peste cap. Invata sa fii disciplinat si incepe ziua in forta. Pregateste-ti o ceasca buna de cafea, fa un dus care sa te dezmorteasca si in tot acest timp, pregateste-te mental pentru o zi excelenta.

2. Apreciaza micile victorii

In fiecare zi obtii mici victorii, insa nu le observi si de aceea, nu te bucuri pentru infaptuirea lor. Trebuie sa celebrezi fiecare victorie a zilei, indiferent cat de mica poate parea. In acest fel, iti vei seta o atitudine de invingator. Ai reusit sa te trezesti la prima alarma? Esti un invingator! Ai reusit sa speli toate vasele inainte sa pleci la job? Esti un invingator! Ai prins la timp metroul? Esti inca o data invingator! Atat de multe lucruri iti merg atat de bine in fiecare zi, insa tu nu stii cum sa te bucuri de ele. Acest lucru trebuie sa se schimbe acum!

3. Traieste prezentul

“Suntem atat de concentrati pe ce vom face maine, incat nu ne bucuram niciodata de prezent” spunea intr-un interviu la radio Gabriel Comanescu, speaker motivational si autorul best seller-ului “Noi.Acum.Nu maine.” Nu exista alt mod de a trai mai intens decat acela ce presupune traitul acum.

Mereu ne facem planuri, mereu avem ganduri despre ce vom face peste o luna, peste un an. Insa mereu ne incearca o dezamagire profunda. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca nu traim clipa de acum. Acest moment, in care citesti aceste cuvinte, este cel mai important. Invata sa apreciezi prezentul. Este tot ce conteaza cu adevarat.

4. Cum sa iti termini ziua

Daca modul in care iti incepi ziua este foarte important, la fel de importante sunt si ultimele 60 de minute din ziua, inainte de a merge la culcare. Pentru a te odihni cu adevarat bine, trebuie sa iti implici intreg organismul ( minte si trup ) intr-un proces de deconectare treptata. Citeste o carte, fa o baie fierbinte, urmareste un film bun sau serveste ceva gustos. Important este sa faci ceva ce iti place si care sa te deconecteze treptat de la agitatia zilei ce tocmai se termina. Maine este o noua zi, de aceea pregateste-ti trupul si mintea din timp, pentru a fi din nou invingator, in urmatoarele 24 de ore.

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă