14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRCum să îți împrospătezi casa la început de primăvară (P)

Cum să îți împrospătezi casa la început de primăvară (P)

Fiecare gospodină desăvârșită știe că activitatea anuală numită curățenia de primăvară este cel mai bun tratament pentru sănătatea casei. Curățenia de primăvară este o modalitate de a reîmprospăta casa, de a reînnoi obiectele nefuncționale și de a te elibera de numeroase obiecte care nu mai prezintă utilitate în casă. 

Dar ce presupune mai exact curățenia de primăvară? În nici un caz aceasta nu presupune doar o curățenie superficială pe care o faci săptămână de săptămână. Este curățenia generală care presupune dezinfectare, organizare și reamenajare. O curățenie de primăvară nu este importantă doar pentru aspectul casei ci și pentru starea ta de bine. Prin urmare, este foarte important să te simți bine la final, și să te facă să te simți mândră de rezultate.

Care sunt secretele de la final care îți împrospătează casa și îți aduc sentimentul de satisfacție?

1.    Organizează-ți dressing-ul și reînnoiește-ți garderoba cu haine de sezon 

Pentru că o curățenie de primăvară nu înseamnă doar curățenie și ordine în casă, ci un moment bun pentru a-ți reînnoi stilul vestimentar sau chiar cel de viață, o parte importantă atunci când îți organizezi lucrurile sunt, bineînțeles, hainele. Trebuie să sortezi hainele groase de cele subțiri și, foarte important, să le depozitezi în spații ferite de umezeală, care să nu afecteze țesătura. 

Pasul următor este să îți scoți de la naftalină toate hainele flower-power și care îți împrospătează garderoba. Nu uita că atunci când mergi la cumpărături nu trebuie să achiziționezi doar soluții de curățare, mop, găleată. Oferă-ți un cadou fresh și plin de culoare din magazinele tale preferate. Magazinul www.mydresing.ro îți aduce un adevărat paradis plin cu haine de damă în acord cu timpul de afară. Nu lăsa soarele să apună peste garderoba ta, oferă-i cât mai mute pete de culoare.

2. Înfrumusețează-ți apartamentul cu flori proaspete 

Orice apartament are nevoie de mici detalii care să schimbe atmosfera. Și dacă tot ai optat pentru haine cu motive florale in garderoba ta, nimic nu te  împiedică să aduci primăvara în tot apartamentul. Adu farmecul florilor de primăvară în fiecare încăpere. Culorile vibrante și miresmele îmbietoare ale acestora, așezonate cu o casă curată, sunt o adevărată satisfacție la finalul curățeniei de primăvară.  

Optează pentru flori de apartament la ghiveci. Floria îți oferă flori proaspete și multicolore, care vor face din apartamentul tău o oază de liniște și confort. Pune flori în fiecare încăpere. Te vei simți mai optimistă și plină de energie!

 

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...
Ultima oră
Pe aceeași temă