13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRCum să îți personalizezi noua locuință (P)

Cum să îți personalizezi noua locuință (P)

Mutatul în casă nouă reprezintă un motiv de bucurie pentru orice persoană care face acest pas. Pentru că în sfârșit scapă de chirie și pentru că în sfârșit se poate bucura de un loc propriu și pe care îl poate amenaja după bunul plac, casa nouă devine un obiect valoros și căreia îi acordă cea mai mare atenție și grijă. Ba chiar mai mult decât își acordă propriei persoane.
 
Dacă te afli în această situație, primul pas către o casă personalizată cu bun gust și cu efect asupra stării de bine este să accesezi site-uri care să te ajute să îți creionezi în minte un stil caracteristic întregii case și să faci rost de cât mai multe și diversificate magazine și servicii home&deco.

Ai grijă la detalii și la micile obiecte de efect 

După ce te-ai hotărât asupra unui stil de design, este bine să iei în calcul faptul că nu doar mobila trebuie să se contopească cu trăsăturile acestuia, ci că cele mai importante ingrediente pentru ca o casă să transmită efectul de ”acasă” stau în micile detalii legate de design. Prin urmare, pune preț asupra acestor aspecte și transformă casa banală, într-o locuință caldă, luminoasă și primitoare. 

Spre exemplu, poți să alegi să schimbi o încăpere cu un tapet colorat, care să înveselească atmosfera dintr-o încăpere. Îmbracă pereții cu un tapet cu motive florale sau cu orice imagine dorită. Vei simți efectul chiar când vei păși în încăpere. 

Amplasează casete luminoase sau litere volumetrice și vei crea un spațiu modern, în stil futurist sau extravagant. Obiectele de mari dimensiuni, cu mesaje pozitive îți transmit o stare plină de energie și optimism.

Decorează-ți livingul cu afișe și postere cu artiști, imagini și mesaje preferate. Vei crea un look nonconformitst și extravagant. Mai mult decât atât, introduci în casă o atmosferă cool și foarte la modă. 

Aceste mici idei pot fi realizate la Head Print, o firmă de producție publicitară, printuri de mari și mici dimensiuni. Chiar dacă firma este specializată pe afișe publicitare, aceasta pune la dispoziție și proiecte home&deco. 

Dacă nu ai apucat să îți cumperi o casă, cu atât mai bine. În felul acesta poți să te bucuri de cele mai moderne apartamente de pe piață, pe care poți să le personalizezi cu mare ușurință. Te poți uita în catalagoul de apartamente 3 camere in complexul rezidențial Nuscocitta. Au încăperi luminoase, care abia așteaptă să fie înfrumusețate.

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă