8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăGDPRElis Pavaje a contribuit la amenajarea Theodora Golf Club (P)

Elis Pavaje a contribuit la amenajarea Theodora Golf Club (P)

Elis Pavaje a contribuit la amenajarea exterioară a celui mai nou teren de golf din România, Theodora Golf Club, construit în Teleac, județul Alba, de patronul Transavia, Ioan Popa. Contractul, în valoare de 2.200.000 lei, a constat în furnizarea de pavele din beton vibropresat, precum și în servicii de montaj, pentru o suprafață de cca 18.500 mp decopertată și amenajată cu produse Elis Pavaje.

Produsele livrate au fost utilizate pentru delimitări ale spațiilor verzi, realizarea zonelor pietonale și a parcărilor, precum și pentru amenajarea spațiului de relaxare, agrement și cazare din cadrul clubului, în alegerea modelelor și culorilor ținându-se cont de specificul fiecărei destinații. Astfel, pentru spațiile pietonale, arhitecții au ales pavele premium, din gama Antico și Umbra, de dimensiuni variate, în culori complementare, alb-crem și antracit, care completează stilul arhitectural modern al ansamblului. De asemenea, ansamblul de 14 vile si zona de agreement a clubului au fost amenajate cu pavele premium. Pentru zonele cu trafic auto, căi de acces și parcări, s-a optat pentru  produse adecvate acestei destinații, rezistente si durabile, Elfix și Dreptunghi D2. Amenajarea a fost completată cu borduri, palisade, elemente de treaptă, precum și blocheți. Serviciile de montaj au fost asigurate de echipe proprii Elis Pavaje și s-au desfășurat pe o perioadă de aproximativ 6 luni.  

 „Theodora Golf Club este unul dintre cele mai mari proiecte pentru care am furnizat produse în acest an. Produsele noastre adaugă un plus de eleganță amenajării și se integrează cu succes în peisajul natural de o frumusețe aparte, susținând de asemenea conceptul de produse prietenoase cu mediul, fiind fabricate din materii prime naturale, ecologice (pietriș, ciment, nisip, apă)”, a declarat Emil Goța, director general al Elis Pavaje.

Theodora Golf Club a fost construit în localitatea Teleac, comuna Ciugud, judeţul Alba, pe o suprafaţă de 62 de hectare, după o investiţie cifrată la 15 milioane de euro. Principala atracţie a complexului este terenul de golf, cu o suprafaţă de 56 hectare, pe care se desfăşoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din ţara noastră.

Complexul Theodora Golf Club cuprinde, pe lângă terenul de golf, un ansamblu de 14 vile cu 82 de camere duble la standard de patru stele, o sală de conferinţe, o piscină exterioară, clădirea administrativă a clubului, un bar şi un restaurant rafinate.

Fondatorii clubului de golf sunt omul de afaceri Ioan Popa şi fiica sa Theodora, familia Popa fiind deţinătoarea companiei Transavia, specializată în producţia de carne de pui.

Despre Elis Pavaje

Înfiinţată în 1991, în Petresti, judetul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanța și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Elis Pavaje are trei unităţi de producţie, cea mai recenta fiind fabrica din Moldova de la Secuienii Noi, si asigura un volum total de cca 15.000mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile în reţelele de bricolaj, într-o reţea vastă de distribuitori, precum şi în showroom-urile proprii, de la fabricile companiei. Pentru detalii, consultaţi www.elis.ro.

Pentru mai multe informaţii: Ana Munteanu, 0752061859,  anamunteanu@elis.ro

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă