15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăGDPRÎn aeroportul din Otopeni o nouă florărie Floria

În aeroportul din Otopeni o nouă florărie Floria

Unul dintre cele mai importante grupuri din domeniul floristicii în România, Grupul Floria, a preluat recent florăria din zona de Sosiri a aeroportului Henri Coandă din Otopeni. Noua florărie devine astfel cel de-al 6-lea spațiu offline al grupului, care administrează și florăria online Floria.ro.

Investiția în preluarea și reamenajarea florăriei pentru a respecta standardul vizual din rețeaua Floria se ridică la peste 50.000 euro. Spațiul va intra într-un program de modificare în următoarele luni, pentru a se încadra în conceptul Floria.

“Planurile de dezvoltare ale rețelei de florării Floria vizează extinderea, fie prin preluarea unor florării funcționale pe care să le reamenajăm după conceptul Floria, fie prin francizarea conceptului alături de parteneri. Nu excludem nici lansarea unor florării Floria noi, în măsura în care găsim spații potrivite, însă ne interesează mai mult preluarea unor florării deja existente” declară Andreea Uceanu, Director General Rețeaua Floria, compania care administrează florăriile Floria în cadrul grupului omonim.

În 2017, rețeaua de florării Floria s-a extins cu 3 spații noi: Floria Băneasa, deschisă în cadrul Băneasa Shopping City în martie, Floria Ploiești, florărie preluată la jumătatea anului și noua florărie din Aeroportul Otopeni. Investiția totală pentru extinderea rețelei de florării în acest an depășește 100.000 euro.

“Pe de-o parte anul acesta am urmărit consolidarea poziției, în special în zona de online unde suntem lideri de câțiva ani deja prin Floria.ro, dar și pentru florăriile deja deschise. Însă pe de altă parte, e important să continuăm dezvoltarea, atât în segmental corporate, unde prin divizia de amenajări am semnat proiecte importante, precum și prin preluări de spații noi care duc brandul Floria mai aproape de cumpărătorii din offline. Noi am pornit din online, unde brandul este foarte cunoscut și prima opțiune pentru un public larg în ceea ce privește transmiterea de flori către cineva drag, dar este esențial să fim cât mai prezenți și offline, încât brandul să devină prima opțiune și pentru achiziția de flori din florării. Din perspectiva aceasta, florăria din Otopeni, de la Terminalul Sosiri, este un spațiu ideal, pentru că pune în vederea publicului posibilitatea de a-i surprinde plăcut pe cei așteptați” adaugă Andreea Uceanu.

Pentru următorul an, Grupul Floria are în vedere dezvoltarea cu spații noi în orașele situate la 150-200km de București, prin preluarea de florării funcționale, sau prin deschiderea de florării noi.  În paralel, are loc un program de dezvoltare a rețelei de parteneri ai Floria.ro, cu florării din toată țara care să gestioneze comenzile locale înregistrate pe platforma www.floria.ro.

Grupul Floria administrează în prezent florăria online, florăriile Floria (Dorobanți, Ion Câmpineanu, Afi Cotroceni, Băneasa Shopping City, Otopeni și Ploiești) și evenimentele și amenajările corporate, precum și depozitul en-gros de flori lansat anul trecut.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă