23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăGDPRInterContinental Bucuresti sustine comunitatea locala in saptamana IHG Foundation (P)

InterContinental Bucuresti sustine comunitatea locala in saptamana IHG Foundation (P)

In saptamana care a trecut echipa InterContinental Bucuresti a organizat actiuni de sustinere a comunitatii locale in cadrul IHG Foundation Week.

In saptamana 10 – 18 septembrie 2017, pentru timpul petrecut de fiecare dintre membrii echipei pentru a face sport sau pentru a ajuta, lantul hotelier InterContinental Hotels Group a donat sume de bani catre fundatia care ii poarta numele.

Astfel, echipa hotelului  donat 100 de pachete cu fructe, sucuri si dulciuri catre copiii aflati in Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti, a donat haine, jucarii si asternuturi catre Asociatia Casa Ioana si Fundatia Casa Tuturor, a participat la "Tower Run InterContinental Bucuresti" urcand 368 de trepte de la subsol pana la etajul 22 al hotelului, a jucat baschet cu echipa hotelului Crowne Plaza, meci arbitrat de cunoscutul baschetbalist Virgil Stanescu, a mers in Parcul Herastrau cu bicicletele si trotinetele.

"Am imbinat distractia si sportul cu activitatile de sustinere a celor nevoiasi si astfel am castigat si pentru noi si pentru comunitatea din care facem parte, sustinand si cauza nobila a IHG Foundation" a spus Lior Bebera, director general InterContinental Bucuresti.

IHG Foundation este o fundatie infiintata anul trecut de lantul hotelier cu acelasi nume pentru a ajuta comunitatile locale din toata lumea sa devina locuri mai bune pentru oamenii care traiesc in ele, dar si in situatii de calamitati naturale, pentru sustinearea mediului inconjurator si pentru a creste nivelul de integrare sociala prin educatie si dezvoltarea abilitatilor in industria ospitalitatii.

La actiunea din acest an au participat colegi din toate cele peste 5000 de hoteluri IHG din intreaga lume.

Hotelul InterContinental Bucuresti  este un sustinator activ al comunitatii locale prin proiecte pe termen lung precum Caledonian Ball pentru Fundatia Light into Europe, Supa de Craciun pentru persoanele fara adapost din Bucuresti impreuna cu Casa Ioana, donatii de vouchere si lenjerie pentru actiuni caritabile si fundatii.

Contact:

Dana Chiriac, Marketing & PR Manager, InterContinental Bucuresti

Dana.chiriac@ihg.com sau 0727810200 

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...
Ultima oră
Pe aceeași temă