12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăGDPRPark4fly.ro ofera conditii optime pentru servicii de parcare privata Aeroport Otopeni (P)

Park4fly.ro ofera conditii optime pentru servicii de parcare privata Aeroport Otopeni (P)

Park4fly.ro ofera un serviciu menit sa asigure confortul psihic clientilor sai. Concret, Park4fly vine in intampinarea celor carora le este necesar serviciul de parcare privata pe termen lung in Otopeni.

Conditiile in care propria masina sau cea de serviciu sunt lasate inainte de imbarcarea intr-un avion care asigura transport intr-o alta tara sau chiar in Romania, sunt deosebit de importante. Deplasarea poate fi realizata pentru un timp scurt sau pe o perioada mai mare de timp, insa indiferent de acest aspect, la intoarcere masina trebuie sa se gaseasca in aceeasi stare in care a fost lasata. In aceasta idee, Park4fly a luat toate masurile necesare legate de securitatea autovehiculului pe care il gazduieste in perioada de timp solicitata de catre client.

Parte a grupului WLC AUTO, Park4fly.ro intregeste pachetul de servicii auto pe care compania il ofera, parchet care include, pe langa parcare cu plata si rent a car, service auto si asistenta rutiera. Prin Park4fly, proprietarii masinilor isi pot lasa masinile in siguranta, la doar 0.8 km de Aeroport Otopeni si, in plus, pot sa beneficieze de transfer individual gratuit la aeroport. In situatia in care clientul solicita serviciul de parcare pe termen lung langa aeroport Bucuresti, va trebui sa contacteze compania telefonic (+40730135800), indiferent de ora din zi sau din noapte, primind in aceasta situatie o oferta personalizata – in functie de perioada de timp in care masina va ramane parcata, pretul pentru acest serviciu poate sa scada sensibil, ajungand chiar si la 10 RON/zi.

Park4fly se adreseaza proprietarilor de autoturisme cat si de microbuze, in aceeasi masura. De acest serviciu de parcare aeroport Henri Coanda pot sa beneficieze chiar si microbuzele care transporta turisti la aeroport din zone indepartate ale tarii. Distanta de 0.8 km pana la Aeroport Henry Coanda nu va fi o problema nici in cazul transferului de grupuri si, mai mult, se realizeaza fara ca persoanele implicate in transfer sa plateasca un pret suplimentar.

Pe langa faptul ca Park4fly se afla in vecinatatea imediata a aeroportului, un alt avantaj major pe care il asigura autoturismelor si microbuzelor consta in accentul care se pune pe securitatea acestora. Locurile de parcare sunt in totalitate amenajate potrivit standardelor actuale pe care serviciul le necesita, in acest sens fiind monitorizate video si cu agenti depaza, 24 de ore, in fiecare zi din saptamana. Mai mult, clientii Park4fly au acces gratuit in orice moment din zi si din noapte si in orice zi din saptamana la sistemul de monitorizare video, astfel incat sa se poata asigura ca autoturismul sau microbuzul se afla in siguranta .

Indiferent ca se opteaza pentru parcare la Otopeni pe termen lung sau parcare pe termen scurt, conditiile sunt aceleasi, optime si sigure.  Park4fly promoveaza o politica transparenta, ceea ce inseamna ca toti clientii sai vor plati pretul final afisat, fara comisioane si fara taxe ascunse!

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă