11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăGDPRReduceri până la 90% de Black Friday la produse naturiste de pe...

Reduceri până la 90% de Black Friday la produse naturiste de pe Vegis.ro, pe 17 noiembrie

Magazinul online de produse naturiste Vegis.ro pregătește reduceri de până la 90% la produse naturiste. Reducerile vor fi valabile pe 17 noiembrie, în cadrul celui mai mare Black Friday demarat de Vegis.ro până acum.

Oferta din campania Black Friday 2017 pe Vegis.ro include produse din top cele mai vândute, precum mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele apicole și remedii precum Antioxivita, Citromicina, sau produse apicole dedicate imunității copiilor. 

Produse care vor beneficia de ofertă: produse bio (până la 90% discount), produse apicole (până la 40% discount), cosmetice (până la 50% discount), alimente (până la 50% discount): batoane proteice, gemuri și dulcețuri, fructe uscate, nuci, alune, condimente și multe altele. În plus, chiar și pachetele 1+1 vor avea reduceri între 15% – 90%. 

Anul acesta Vegis.ro include in Black Friday un stoc de peste 20.000 produse, din toate categoriile, printre care și produse românești care beneficiază de reduceri speciale.

„Ne așteptăm la peste 1.000 de comenzi și o creștere de 35-40% față de Black Friday din 2016.  Am inclus mai multe produse în ofertă pentru a da șansa clientilor să testeze cât mai multe produse naturiste, să vadă efectele benefice pe care ingredientele naturale și bio le au asupra sănătății și stării generale a organismului” –declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro

Toate reducerile de pe Vegis.ro vor fi disponibile pe 17 noiembrie pe https://vegis.ro/ și anunțate în premieră abonaților la newsletter.

În 2016, Vegis a înregistrat 650 comenzi în cele 24 ore de Black Friday, în condițiile unor reduceri de până la 75%. Primele care s-au epuizat au fost produsele apicole cum ar fi lăptișorul de matcă, sortimente de polen crud și tonicele apicole, uleiul de cocos și Antioxivita.

 

„Faptul că românii sunt interesați de Black Friday și de produse naturiste arată că interesul lor pentru o viață sănătoasă crește de la an la an, iar nivelul de informare și conștientizare privind importanța folosirii unor produse de calitate a crescut semnificativ. În plus, în domeniul acesta clienții își asigură de Black Friday alimentele,  cosmeticele și remediile necesare, de aceea încercăm să diversificam și să lărgim oferta în fiecare an”–adaugă Mihai Bucuroiu.

De Black Friday, peste 800 de produse dintre cele 5000 listate pe Vegis.ro beneficiază de reduceri până la 90%.

 

 

 

 

Cele mai citite

Iohannis merge la zona demilitarizată dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord

Președintele României, Klaus Iohannis, efectuează o vizită în Coreea de Sud, iar în prima zi a vizitei va ajunge și la zona demilitarizată aflată...

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...

Partidul AUR susține că este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția

Politicianul Dan Tanasă, purtător de cuvânt al AUR, susține că partidul său este atacat prin intermediul unui ziar din Elveția, Neue Zürcher Zeitung (NZZ). "Un...
Ultima oră
Pe aceeași temă