15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăVideoVIDEO Cîțu îi cere lui Ciolacu să ia o decizie privind corupții...

VIDEO Cîțu îi cere lui Ciolacu să ia o decizie privind corupții de pe listele PSD

Câțu a mers luni alături de candidații liberali aflați pe listele pentru București la sediul PSD pentru a-i înmâna președintelui PSD, Marcel Ciolacu, o scrisoare deschisă în acest sens. Liberalul a dat declarații către presă în fața sediului de partid al social-democraților, dar a refuzat să intre în clădire, acolo unde Ciolacu îl aștepta.

“Am venit la sediul PSD pentru a-i spune domnului Ciolacu să îşi asume toţi corupţii din PSD. Am spus din primul moment că PSD este partidul corupţilor, al celor care fură şi avem în fiecare zi dovezi că aşa este. Am spus din primul moment că această campanie va fi despre a arăta cum încearcă PSD să fure şi aceste alegeri şi astăzi aici am venit să îi spunem clar domnului Ciolacu să îşi asume lista de la Bucureşti. Îi vom lăsa o scrisoare deschisă pe care am prezentat-o ieri domnului Ciolacu, aşteptăm ca acesta să ia o decizie în ceea ce priveşte corupţii de pe listele PSD. La Bucureşti deja sunt câţiva sunt oameni care au arătat că vor cheltui banul public în interesul propriu, deja sunt dovezi în spaţiul public”, a spus Cîţu la sediul central al PSD.

Întrebat de ce nu intră în sediul PSD, unde îl aşteaptă preşedintele social-democraţilor, Cîţu a menţionat că scrisoarea va fi depusă la sediul partidului, iar Ciolacu “poate să o citească”.

“Este o acţiune de conştientizare, încă o dată arătăm românilor cine este PSD, este acelaşi PSD al lui Dragnea”, a menţionat Cîţu, întrebat dacă acțiunea sa este doar campanie electorală.
Demersul a fost pus la punct după ce Daniel Tudorache, fost primar al sectorului 1 și candidat PSD pe listele pentru București, a fost pus de procurori sub control judiciar într-un dosar de corupție.

Cele mai citite

Administratora unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal de un vecin

O femeie de 56 de ani, administratora unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal de un vecin, joi seară. Individul...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă