10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialPreședintele Trump, surprins în timpul unei convorbiri telefonice despre înlocuirea secretarului Justiției:...

Președintele Trump, surprins în timpul unei convorbiri telefonice despre înlocuirea secretarului Justiției: Ce s-ar întâmpla dacă l-aş demite pe Jeff Sessions?

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost surprins în timpul unei convorbiri telefonice despre posibilitatea înlocuirii secretarului Justiţiei, Jeff Sessions, pe care l-a criticat în ultimele zile, relatează site-ul de ştiri Axios.com, iar Casa Albă a confirmat că o decizie va fi luată curând, potrivit Mediafax.

Șeful administrației de la Washington l-a criticat în mod repetat pe Jeff Sessions, acuzându-l că a avut "o poziţie foarte slabă faţă de infracţiunile comise de Hillary Clinton", fostul candidat democrat în scrutinul prezidenţial.

Potrivit unor surse citate de site-ul Axios.com, Donald Trump i-a spus unui colaborator politic într-o conversaţie telefonică următorul lucru: "Ce s-ar întâmpla dacă l-aş demite pe Jeff Sessions?".

Jeff Sessions este acuzat că a avut contacte cu oficiali ruşi, iar Donald Trump a denunţat decizia procurorului general de a se recuza din investigaţiile privind ingerinţele Rusiei în campania electorală.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Anthony Scaramucci, a anunţat marţi după-amiază că va fi luată în curând o decizie în cazul lui Jeff Sessions.

Surse politice citate de cotidianul The Washington Post au anunţat marţi că preşedintele Trump analizează modalităţile de înlocuire a lui Jeff Sessions din funcţia de secretar al Justiţiei / procuror general.

Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...
Ultima oră
Pe aceeași temă