19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialPreședintele Trump, surprins în timpul unei convorbiri telefonice despre înlocuirea secretarului Justiției:...

Președintele Trump, surprins în timpul unei convorbiri telefonice despre înlocuirea secretarului Justiției: Ce s-ar întâmpla dacă l-aş demite pe Jeff Sessions?

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost surprins în timpul unei convorbiri telefonice despre posibilitatea înlocuirii secretarului Justiţiei, Jeff Sessions, pe care l-a criticat în ultimele zile, relatează site-ul de ştiri Axios.com, iar Casa Albă a confirmat că o decizie va fi luată curând, potrivit Mediafax.

Șeful administrației de la Washington l-a criticat în mod repetat pe Jeff Sessions, acuzându-l că a avut "o poziţie foarte slabă faţă de infracţiunile comise de Hillary Clinton", fostul candidat democrat în scrutinul prezidenţial.

Potrivit unor surse citate de site-ul Axios.com, Donald Trump i-a spus unui colaborator politic într-o conversaţie telefonică următorul lucru: "Ce s-ar întâmpla dacă l-aş demite pe Jeff Sessions?".

Jeff Sessions este acuzat că a avut contacte cu oficiali ruşi, iar Donald Trump a denunţat decizia procurorului general de a se recuza din investigaţiile privind ingerinţele Rusiei în campania electorală.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Anthony Scaramucci, a anunţat marţi după-amiază că va fi luată în curând o decizie în cazul lui Jeff Sessions.

Surse politice citate de cotidianul The Washington Post au anunţat marţi că preşedintele Trump analizează modalităţile de înlocuire a lui Jeff Sessions din funcţia de secretar al Justiţiei / procuror general.

Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

Românii sunt cel mai mult interesați de mașini marca Audi, BMW și Volkswagen 

Deși piața de mașini second hand a cunoscut turbulențe în ultimii ani, aceasta continuă să crească. Inflația și creșterea ratelor dobânzilor au atras cumpărătorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă