21 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăAldineACADEMIA CAȚAVENCU. Tricolorii, victorie răsunătoare cu superstarurile Maltei

ACADEMIA CAȚAVENCU. Tricolorii, victorie răsunătoare cu superstarurile Maltei

Într-un meci cu mari emoții, disputat pe arena “Ilie Oană”, din Ploiești, elevii lui Cosmin Contra a făcut din nou reclamă fotbalului românesc.

Cum era și de așteptat, supervedetele Maltei au pus presiune la poarta lui Tătrușanu. Starul formației malteze, ospătar la un restaurant de cinci stle, putea deschide scorul, dar principalul spectator de la meciurile echipei franceze Olympique Lyon, Ciprian Tătărușanu, a salvat incredibil. Tricolorii au reușit să reziste în fața asalturilor superstarurilor malteze și s-a intrat la vestiare, la pauză, cu scorul de 0 – 0.

La scurt timp după reluarea partidei, George Pușcaș a deschi scorul pentru formația noastră și, deja, se vedea o mare surpriză.

Ulterior, introducerea în teren a decarului Naționalei, Gigu Grozav, a “luminat” jocul formației noatre. Fostul jucător al Petrolului Ploiești a inventat o pasă de geniu pentru un jucător maltz, declanșând un contraatac fulger. Satarurile malteze nu au reușit să profite însă de pasa din glezna fină a lui Grozav, iar reușita lor a fost anulată pentru o poziție de afară din joc.

Tricolorii au reușit să reziste până la fluierul final și s-au prăbușit în lacrimii, deoarece nu și-au putut stăpânii emoțiile după acest succes răsunător. Petrecerea a continuat, apoi, pe gazonul arenei ploieștene.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Mamele cu copii ar putea ieși mai devreme la pensie

Mai mulţi parlamentari de la PNL au depus la Senat un proiect de lege pentru modificarea art.51 alin.(1) din Legea nr.360/2023 privind sistemul public...
Ultima oră
Pe aceeași temă