15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăInternaționalBoris Johnson, acuzat de hărțuire sexuală

Boris Johnson, acuzat de hărțuire sexuală

Editorialista Charlotte Edwardes a scris în The Sunday Times că a fost pipăită de Boris Johnson la un prânz în anul 1999, pe când ea era redactor al revistei The Spectator. ”Sub masă, simt mâna lui Johnson sus pe coapsa mea. Mă strânge”, a scris Edwardes.

Ea a explicat că, după prânzul respectiv, i s-a confesat femeii care a stat la masă de partea cealaltă a lui Boris Johnson. Aceasta a spus la rândul său că Johnson a pipăit-o, a adăugat Charlotte Edwardes conform Reuters, scrie Agerpres. ”Această acuzaţie este neadevărată”, a reacţionat purtătorul de cuvânt al premierului britanic.

Ministrul de finanţe Sajid Javid a refuzat luni să facă vreun comentariu legat de acuzaţii, dar a precizat că Boris Johnson a spus deja că ele sunt false.

Cele mai citite

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

CFR Călători a primit, în acest an, cu 47% mai puţine fonduri faţă de necesarul prevăzut în buget

CFR Călători a primit, în acest an, cu 47% mai puţine fonduri faţă de necesarul prevăzut în buget, ceea ce duce la o neacoperire...
Ultima oră
Pe aceeași temă