19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalDublu asasinat într-un hotel de lux din Hong Kong

Dublu asasinat într-un hotel de lux din Hong Kong

Poliţiştii au sosit la faţa locului după ce au fost anunţaţi de o dispută între o femeie şi un bărbat într-o cameră de hotel. Ei au găsit corpurile lipsite de viaţă ale unei femei şi al unui băiat. Bărbatul a fost arestat pentru crimă şi spitalizat. 

Ofiţerii de poliţie au refuzat să precizeze legăturile dintre cele trei persoane, anunţând doar că sunt de naţionalitate străină. 

Consulatul Coreii de Sud la Hong Kong a confirmat că este vorba despre membrii aceleiaşi familii de sud-coreeni. 

Potrivit site-ului Apple Daily din Hong Kong, cuplul şi fiul lor în vârstă de 7 ani, sosiseră la hotel cu câteva zile înainte.  

Hotelul de cinci stele ocupă 15 etaje ale celei mai înalte clădiri din Hong Kong, ICC, şi este recunoscut pentru panorama spectaculoasă asupra oraşului şi portului Victoria. 

“Gândurile noastre se îndreaptă către familiile clienţilor implicaţi în aceste momente dificile”, a declarat un purtător de cuvânt al hotelului, refuzând să facă alte comentarii. 

Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă