15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăLifestyleEchipa CS Universitatea Craiova anunţă transferul fundașului francez Alexandre Barthe

Echipa CS Universitatea Craiova anunţă transferul fundașului francez Alexandre Barthe

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundașul francez Alexandre Barthe, a anunțat clubul din Bănie pe site-ul său oficial, citează Agerpres.

Produs al academiei lui Saint-Etienne, Barthe s-a consacrat în fotbalul din Bulgaria. În tricoul formațiilor Litex Loveci și Ludogoreț Razgrad, Barthe a cucerit șase titluri naționale, trei Cupe și trei Supercupe ale Bulgariei. Fotbalistul are 263 de meciuri la cel mai înalt nivel, între care 23 de partide în cupele europene. A evoluat ultima data pentru Grasshopper, în Superliga elvețiană.

Totodată, CS Universitatea Craiova l-a readus pe mijlocașul Stephan Drăghici, care în prima parte a campionatului a jucat în liga secundă, la CSm Râmnicu Vâlcea, sub formă de împrumut.

”Originar din Slatina, Drăghici (18 ani) este unul dintre vârfurile generației sale, fiind o prezență constantă la loturile naționale U18 și U19. A impresionat în amicalele din această vară, când s-a aflat în probe la Universitatea. El vine de la Școala de fotbal Ardealul Cluj-Napoca”, menționează site-ul clubului craiovean.

Tot sâmbătă, Universitatea anunțase transferurile portarului portughez Pedro Mingote, respectiv al fundașului bulgar Radoslav Dimitrov.

Cele mai citite

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă