12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSocialȘi scolile din județele Ialomița și Călărași vor fi închise vineri, după...

Și scolile din județele Ialomița și Călărași vor fi închise vineri, după cele din București

Decizia a fost luată, miercuri, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa după ce meteorologii au anunţat că mai multe judeţe se vor afla vineri sub incidenţa unui cod portocaliu de vreme severă, cu ninsori abundente.

Printr-un comunicat de presă, Instituţia Prefectului Ialomiţa anunţă oficial suspendarea cursurilor şcolare vineri, 23 martie 2018.

”Având în vedere evoluţia valorilor termice şi a precipitaţiilor sub formă de zăpadă, însoţite de viscol, prognozate pentru perioada următoare, şi a Hotărârii nr. 2/23.03.2018 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, s-a dispus suspendarea cursurilor şcolare în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Ialomiţa, vineri, 23 martie 2018, cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit”, se arată în comunicatul Prefecturii Ialomiţa.

Aceeaşi decizie a fost luată şi la Călăraşi, în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, din cauza fenomenelor meteorologice periculoase prognozate pentru perioada 22-23 martie.

Cele două judeţe se vor afla, vineri, sub incidenţa unei avertizări cod portocaliu de ger, ninsori abundente şi viscol.

Anterior, Primăria Capitalei şi Comitetul pentru Situaţii de urgenţă Ilfov au anunţat suspendarea cursurilor pentru ziua de vineri.

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Timișoara a ajuns la spital după ce s-a autoincendiat

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofă municipiului Timişoara, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă