16 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialFoşti mari campioni de tenis, dezamăgiţi de prestaţia Simonei Halep, la Roland...

Foşti mari campioni de tenis, dezamăgiţi de prestaţia Simonei Halep, la Roland Garros. Mats Wilander: N-ai cum să pierzi un astfel de meci

Înfrângerea Simonei Halep, la Roland Garros, nu a fost numai o lovitură pentru româncă, ci şi pentru susţinătorii ei. Prestaţia sa a fost comentată de foştii mari campioni de tenis: Martina Navratilova şi Matis Wilander.

Martina Navratilova, în vârstă de 60 ani, a afirmat, sâmbătă, pentru ITV UK, că Simona Halep a jucat finala de la Roland Garros sperând că Jelena Ostapenko va face greșeli și a pierdut, potrivit site-ului WTA, citează Agerpres.

"Halep a jucat cu grijă cam tot meciul sperând că Ostapenko va face greșeli. Trebuie să joci ca să câștigi, nu să nu pierzii. Oricine poate lovi tare mingea, dar poate să o și controleze? Trebuie să ai și calitate. Are și posibilitatea de a-și îmbunătăți serviciul. Când va reuși acest lucru, să vă feriți! Cu acest joc, ar trebui să facă bine transferul pe iarbă și să fie una dintre favorite la Wimbledon", a mai spus Navratilova.

Totodată, fostul mare jucător de tenis Mats Wilander a declarat că nu-i vine să creadă cum Halep a ratat o finală pe care, la un moment dat, o domina din toate punctele de vedere.

”La început, Halep a fost mai aproape de linia de fund a terenului şi a împins-o pe Ostapenko de acolo, dar lucrurile s-au schimbat. A fost 6-4, 3-0, cu mingi să se desprindă la 4-0. Nu ştiu dacă Halep s-a relaxat, dar meciul s-a schimbat de acolo. Probabil că Halep s-a tot gândit că a fost atât de aproape şi s-a panicat. A fost din ce în cea mai tensionată. Nu ai cum să pierzi acest meci. Ostapenko i-a furat titlul din mâini Simonei Halep”, a spus Wilander.

Fosta mare jucătoare americană de tenis Chris Evert s-a arătat șocată de victoria Jelenei Ostapenko în fața româncei Simona Halep, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros, dar consideră că ambele jucătoare sunt campioane.

''Un pic șocată văzând-o evoluția strălucitoare a Jelenei Ostapenko împotriva Simonei Halep… Simona a arătat grație după înfrângere. Amândouă sunt campioane'', a scris Evert (62 ani) pe Twitter. Americanca a cucerit 18 titluri de Mare Șlem în carieră, dintre care 7 la Roland Garros (1974, 1975, 1979, 1980, 1983, 1985, 1986).

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului.

Cele mai citite

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede au fost arestați

Agențiile de aplicare a legii din Austria, Cipru și Cehia au arestat șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede. Europol și Eurojust...

EXCLUSIV. Surse liberale: Nicușor Dan a vrut să demisioneze după trei luni; PNL l-a oprit

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vrut să demisioneze din funcție, după aproximativ trei luni de la preluarea mandatului, au declarat, pentru cotidianul...
Ultima oră
Pe aceeași temă