25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialÎncă doi minori, arestați după atacul armat de la un liceu din...

Încă doi minori, arestați după atacul armat de la un liceu din sud-estul Franței

Două persoane au fost arestate, vineri, în cadrul anchetei privind atacul armat de la un liceu din sud-estul Franței, informează agenția DPA, citată de Agerpres.

Potrivit procurorului Fabienne Atzori, adolescenții sunt minori și sunt rude ale presupusului atacator, care a fost arestat imediat după incident. Ultimul dintre cei trei suspecți, de asemenea în vârstă de 17 ani, a fost arestat, vineri, la 30 kilometri de Grasse, după ce poliția a trimis un semnal de alertă, a anunțat BFMTV, descriindu-l pe suspect ca fiind cel mai bun prieten al presupusului atacator.

Un schimb de focuri a avut loc, joi, într-un liceu din Grasse, în apropiere de Cannes. În urma atacului, directorul liceului și trei elevi au fost răniți. 

 

Cele mai citite

VIDEO. Poli Iași obține victoria în partida cu FC Hermannstadt

Într-un meci tensionat din cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, Politehnica Iași a reușit să învingă echipa FC Hermannstadt...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă