14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialRețetă de weekend: Salată de morcovi cu căpșuni

Rețetă de weekend: Salată de morcovi cu căpșuni

Este o salată rapidă și de sezon, o combinație de texturi și gusturi proaspete, gata în 5 minute.

Ingrediente

* 1 morcov

* 4-5 căpșuni, 4 linguri fulgi de migdale

* 1 fir mentă proaspătă

* 3 linguri ulei de măsline extravirgin

* 1,5 lingură oțet balsamic

* sare si piper

Mod de preparare

Morcovul se curăță și se taie fâșii cu ajutorul aparatului de curățat sau a unei mandoline. Căpșunile spălate se taie în sferturi. Se așază pe farfurie fâșiile de morcov, sferturile de căpșuni și se stropesc cu uleiul și oțetul. Se presară cu fulgii de migdale și frunzele de mentă tocate. La sfârșit se asezonează cu puțină sare și piper.

 

Andra Iliaș

andrailias.ro

Cele mai citite

Robert Kennedy Jr., nepotul lui John F. Kennedy, are probleme serioase de sănătate înainte de alegerile prezdențiale

Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi candidat independent la preşedinţia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sănătate...

Premierul Netanyahu și șeful CIA, William Burns, au discutat despre o „pauză” în operațiunile militare din sudul Fâșiei Gaza

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu şi şeful CIA, William Burns, au discutat miercuri la Ierusalim despre o posibilă 'pauză' în operaţiunile militare în sudul Fâşiei...

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă