12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialRețeta zilei: Rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin

Rețeta zilei: Rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin

Vă prezentăm o rețetă gustoasă de weekend: rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin. 

Ingrediente

* rasol de miel – 6 bucăți

* supă de pui cât să acopere bucățile de rasol

* morcov

* ceapă

* sare după gust

* cartofi

* usturoi

* cimbru

Mod de preparare

Bucățile de rasol se lasă la marinat cu cimbru și usturoi timp de 24 de ore. După ce se scot, se perpelesc în tigaie, iar apoi se dau la cuptor cu supa de pui și cu legume (morcov, ceapă). Se scot și se reduce zeama până ajunge la vâscozitatea de sos. Se servesc cu cartofi la cuptor, cu usturoi și cimbru.

Chef Sorin Petru Cucu, Restaurant Mahala

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă