15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Simona Halep este nominalizată la lovitura lunii septembrie, reușită la Wuhan,...

VIDEO. Simona Halep este nominalizată la lovitura lunii septembrie, reușită la Wuhan, în meciul cu Petra Kvitova

Deși eliminată în faza semifinalelor de Petra Kvitova din Cehia, Simona Halep a fost nominalizată de către WTA în topul celor mai spectaculoase lovituri din luna septembrie.

Punctul s-a derulat la scorul de 6-1, 5-1 şi avantaj pentru Kvitova. Halep a servit, apoi românca a oprit returul puternic al adversarei, iar mingea a prins o traiectorie înaltă căzând în apropierea fileului, în terenul jucătoarei din Cehia.

Cu tot efortul depus, Kvitova nu a mai ajuns la mingea scurtă a româncei pentru că efectul pe minge a fost extrem de bine trimis din partea Simonei.

Strategia Simonei de a risca atât ded mult a fost aplaudată inlusiv de Kvitova care deși a ajuns la minge realmente nu a mai putut să reacționeze pentru returul în terenul advers.

Pentru lovitura lunii septembrie mai sunt nominalizate Kirste Flipkens (cu o minge câştigătoare lovită pe la spate), Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber şi Caroline Wozniacki.

Cele mai citite

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...

Sub-ocuparea, noul șomaj

În 2023, aproape 100.000 de români erau „sub-ocupați". Intră în această categorie persoane disponibile să lucreze mai multe ore decât o cere locul de muncă...

Nouă rețea pentru a viza traficanții de migranți în domeniul digital

Discuțiile din cadrul reuniunii tematice, organizate de Comisia Europeană și Europol, au condus la concluzii cheie privind răspunsul comun la activitățile online de trafic...
Ultima oră
Pe aceeași temă