17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportCum a marcat președintele Iohannis doi ani de la tragedia #Colectiv

Cum a marcat președintele Iohannis doi ani de la tragedia #Colectiv

Președintele Klaus Iohannis a adus, luni, în ziua comemorării a doi ani de la tragedia Colectiv, un discret omagiu victimelor dispărute în urma incendiului.





Șeful statului a postat, pe Facebook, un colaj cu numele tuturor celor 65 de victime ale incendiului din Colectiv, în ziua în care se comemorează doi ani de la tragedie. 





În tragedia de la Colectiv, și-au pierdut viața 65 de oameni, iar 147 de persoane au rămas cu răni grave. În urma incendiului din 30 octombrie 2015, au ieșit la suprafață nenumărate nereguli din sistemul public – funcționari care nu își fac treaba, lipsă de coordonare între echipajele de intervenție, lipsa unei reacții prompte a autorităților, infecții intraspitalicești. 

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Plângere penală pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin

Un cetățean care se prezintă “militant civic” a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius...
Ultima oră
Pe aceeași temă