10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFoşti mari campioni de tenis, dezamăgiţi de prestaţia Simonei Halep, la Roland...

Foşti mari campioni de tenis, dezamăgiţi de prestaţia Simonei Halep, la Roland Garros. Mats Wilander: N-ai cum să pierzi un astfel de meci

Înfrângerea Simonei Halep, la Roland Garros, nu a fost numai o lovitură pentru româncă, ci şi pentru susţinătorii ei. Prestaţia sa a fost comentată de foştii mari campioni de tenis: Martina Navratilova şi Matis Wilander.

Martina Navratilova, în vârstă de 60 ani, a afirmat, sâmbătă, pentru ITV UK, că Simona Halep a jucat finala de la Roland Garros sperând că Jelena Ostapenko va face greșeli și a pierdut, potrivit site-ului WTA, citează Agerpres.

"Halep a jucat cu grijă cam tot meciul sperând că Ostapenko va face greșeli. Trebuie să joci ca să câștigi, nu să nu pierzii. Oricine poate lovi tare mingea, dar poate să o și controleze? Trebuie să ai și calitate. Are și posibilitatea de a-și îmbunătăți serviciul. Când va reuși acest lucru, să vă feriți! Cu acest joc, ar trebui să facă bine transferul pe iarbă și să fie una dintre favorite la Wimbledon", a mai spus Navratilova.

Totodată, fostul mare jucător de tenis Mats Wilander a declarat că nu-i vine să creadă cum Halep a ratat o finală pe care, la un moment dat, o domina din toate punctele de vedere.

”La început, Halep a fost mai aproape de linia de fund a terenului şi a împins-o pe Ostapenko de acolo, dar lucrurile s-au schimbat. A fost 6-4, 3-0, cu mingi să se desprindă la 4-0. Nu ştiu dacă Halep s-a relaxat, dar meciul s-a schimbat de acolo. Probabil că Halep s-a tot gândit că a fost atât de aproape şi s-a panicat. A fost din ce în cea mai tensionată. Nu ai cum să pierzi acest meci. Ostapenko i-a furat titlul din mâini Simonei Halep”, a spus Wilander.

Fosta mare jucătoare americană de tenis Chris Evert s-a arătat șocată de victoria Jelenei Ostapenko în fața româncei Simona Halep, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros, dar consideră că ambele jucătoare sunt campioane.

''Un pic șocată văzând-o evoluția strălucitoare a Jelenei Ostapenko împotriva Simonei Halep… Simona a arătat grație după înfrângere. Amândouă sunt campioane'', a scris Evert (62 ani) pe Twitter. Americanca a cucerit 18 titluri de Mare Șlem în carieră, dintre care 7 la Roland Garros (1974, 1975, 1979, 1980, 1983, 1985, 1986).

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sâmbătă, în finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă