14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăTechAdrian Năstase: Nu este suficientă o bună desemnare a unui premier. Este...

Adrian Năstase: Nu este suficientă o bună desemnare a unui premier. Este foarte importantă lansarea de către PSD a unor măsuri de re-ideologizare

Fostul premier Adrian Năstase consideră că mai importantă decât desemnarea unui nou premier de către PSD este lansarea unor măsuri care sa angajeze membrii partidului într-o dezbatere mai largă, pentru „pregătirea viitoare a cadrelor, re-ideologizarea partidului”, potrivit Agerpres.

„În acest weekend au loc negocieri esențiale pentru viitorul guvern și pentru viitorul PSD. Desemnarea, luni, a candidatului de premier, dar și a măsurilor de recredibilizare a partidului sunt așteptate cu mult interes. În opinia mea, nu este suficientă o bună desemnare. Este foarte importantă lansarea unor măsuri care sa angajeze membrii partidului într-o dezbatere mai largă, pregătirea viitoare a cadrelor, re-ideologizarea partidului și lansarea unor noi proiecte de solidarizare interna in organizarea Centenarului Marii Uniri. Relațiile externe ale partidului ar trebui, de asemenea, revitalizate. Și multe altele…", a afirmat fostul președinte al PSD, într-o postare pe blogul său.

PSD va decide, luni dimineața, propunerea de premier pe care i-o va înainta președintelui Klaus Iohannis, după demiterea lui Sorin Grindeanu, prin moțiunea de cenzură.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă