15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMApN va instala un Spital Militar de campanie pe stadionul ”Portul” din...

MApN va instala un Spital Militar de campanie pe stadionul ”Portul” din Constanța!

Ministerul Apărării Naţionale va instala la Constanţa, pe Stadionul Portul, un spital militar mobil ce va funcţiona cu monospecializare, unde vor fi tratate cazurile uşoare şi medii de infectare cu COVID-19, informează Prefectura Constanţa.

Conform sursei citate, unitatea medicală militară cu caracter temporar va fi dotată cu un aparat Real Time PCR, pentru testarea pacienţilor cu suspiciune de COVID-19.

“Unitatea mobilă va funcţiona cu monospecializare, fiind dedicată tratării cazurilor uşoare şi medii de coronavirus iar personalul medical militar va fi detaşat la Constanţa pentru funcţionarea acestui spital, menit să reducă din presiunea exercitată pe Spitalul de Boli Infecţioase”, precizează Prefectura Constanţa.

Zilele următoare, genişti şi topografi militari vor inspecta locul desemnat pentru amplasare, urmând ca la sfârşitul săptămânii să înceapă lucrările propriu-zise de ridicare a spitalului mobil de campanie.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă