12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPolițiștii au confiscat droguri, bani și telefoane

Polițiștii au confiscat droguri, bani și telefoane

n urma acţiunilor, au fost confiscate diferite tipuri de droguri, dar şi bani, telefoane mobile, cartele şi medii de stocare.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 9 – 23 august., aproape 200 de poliţişti au acţionat pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani.

Astfel, poliţiştii au organizat, 24 de acţiuni operative, în cadrul cărora au fost efectuate 47 de percheziţii domiciliare.

”Au fost derulate activităţi investigative, pentru probarea activităţii infracţionale a 126 de persoane, dintre care 27 au fost reţinute sau arestate şi o persoană a fost plasată sub control judiciar”, anunţă IGPR. 

Au fost indisponibilizate diferite tipuri de droguri – amfetamină, MDMA, Extasy, rezină de cannabis, cocaină, dar şi bani, laptopuri, medii de sticare, telefoane şi cartele folosite în activitatea infracţională. 

Cele mai citite

Gigantul german BASF are un nou CEO

Markus Kamieth a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al conglomeratului german BASF SE, a informat compania prin intermediul unui comunicat transmis către...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă