16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăȘtirile zileiPolițiștii au confiscat droguri, bani și telefoane

Polițiștii au confiscat droguri, bani și telefoane

n urma acţiunilor, au fost confiscate diferite tipuri de droguri, dar şi bani, telefoane mobile, cartele şi medii de stocare.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 9 – 23 august., aproape 200 de poliţişti au acţionat pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani.

Astfel, poliţiştii au organizat, 24 de acţiuni operative, în cadrul cărora au fost efectuate 47 de percheziţii domiciliare.

”Au fost derulate activităţi investigative, pentru probarea activităţii infracţionale a 126 de persoane, dintre care 27 au fost reţinute sau arestate şi o persoană a fost plasată sub control judiciar”, anunţă IGPR. 

Au fost indisponibilizate diferite tipuri de droguri – amfetamină, MDMA, Extasy, rezină de cannabis, cocaină, dar şi bani, laptopuri, medii de sticare, telefoane şi cartele folosite în activitatea infracţională. 

Cele mai citite

Șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede au fost arestați

Agențiile de aplicare a legii din Austria, Cipru și Cehia au arestat șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede. Europol și Eurojust...

Ministerul Educaţiei a publicat clasamentul universităţilor din România

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Politehnica din Bucureşti ocupă primele trei locuri în Metarankingul Naţional pe anul 2023 al instituţiilor...

Florin Piersic, în pericol. Actorul suferă de septicemie, o infecție generalizată în corp

Potrivit declarațiilor managerului Institutului Inimii din Cluj-Napoca, Florin Crișan, actorul în vârstă de 88 de ani Florin Piersic se confruntă cu o infecție generalizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă