18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăInternaționalAndrew Cuomo, guvernatorul din New York acuză politizarea virusului, în timp ce...

Andrew Cuomo, guvernatorul din New York acuză politizarea virusului, în timp ce economia scade

Andrew Cuomo i-a acuzat pe liderii politici ai SUA de partizanat periculos în răspunsul lor la pandemia coronavirusului, în timp ce miercuri, date noi au confirmat că izolarea pentru combaterea focarului a zguduit puternic economia.

Cuomo, un democrat care l-a ridiculizat pe liderul majorității senatului republican, Mitch McConnell, pentru că a sugerat că statele lovite de criză ar trebui să poată declara falimentul, a spus că politicienii ar trebui să se unească pentru a salva vieți, nu pentru a se învinovăți unii pe alții și pentru a deține fonduri, înaintea alegeri din SUA ce vor avea loc în 3 noiembrie anul acesta.
“Politizarea prin ceea ce trecem în această țară este extraordinar de periculoasă”, a spus Cuomo într-un briefing de presă, transmite Reuters.
„Am mai auzit această muzică înainte. Aceasta este muzica unui sezon de campanie, aceasta este muzica unui miting și a baloanelor și „Suntem noi față de ei” și „Suntem buni și sunt răi” și asta este otravă în situația în care ne aflăm acum, “ spus el.
Datele departamentului comerțului nou au arătat că economia s-a redus în ritmul cel mai accentuat în primul trimestru de la Marea Recesiune din 2007-2009, deoarece statele au impus ordine de izolare la domiciliu, punând capăt celei mai lungi expansiuni din istoria Statelor Unite.

Cele mai citite

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă