15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalCe i-a spus Putin lui Mike Pence în privinţa implicării Rusiei în...

Ce i-a spus Putin lui Mike Pence în privinţa implicării Rusiei în alegerile din SUA

Cei doi oficiali au discutat săptămâna trecută în Singapore despre un viitor summit între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin.

Cel mai probabil, următoarea întâlnire a celor doi preşedinţi va avea loc în cadrul summitului G20 din Argentina de la finalul lunii noiembrie.

„Rusia nu a avut nimic de-a face cu acest lucru şi nici nu va avea”, a declarat Vladimir Putin în cadrul discuţiei cu Mike Pence despre ingerinţele în alegerile electorale din SUA.

Preşedintele rus Vladimir Putin a informat joi că a discutat în Singapore despre decizia Washingtonului de a se retrage din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF) cu vicepreşedintele american Mike Pence.

Liderul de la Kremlin a mai declarat pentru reporterii prezenţi la un summit al Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) că a discutat cu Mike Pence şi despre relaţiile cu Iranul.

Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă