20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInternaționalCea mai mare eroare politică din istoria PSD

Cea mai mare eroare politică din istoria PSD

“Schimbarea guvernului Grindeanu a fost cea mai mare eroare politică a PSD. Dacă am fost invidios, a fost atunci când v-am văzut în curtea PSD și cât de mult l-ați susținut.

Acum realizez foarte bine că acel CEX v-a furat tot, speranța, încrederea. A fost cea mai lovită organizație. Spirtul s-a creionat în jurul lui Sorin Grindeanu”, a declarat Marcel Ciolacu.

”Modificările de la statut, nu numai modificarea denumirii Comitetului Executiv, dar și reformarea acestui for este esențială. Trebuie să schimbăm modul de funcționare și componența. Președinții de CJ trebuie să facă parte din noul for. Nu mai merge să facem schimbări pe ici, pe colo, dar de fapt să nu schimbăm nimic esențial”, a spus Marcel Ciolacu.

Cele mai citite

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...

Chelsea, gata să investească din nou sume exorbitante în această vară. Georgiy Sudakov, luat în vizor

Chelsea este gata să investească din nou generos în această vară, cu discuții deja demarate pentru transferul mijlocașului Georgiy Sudakov de la Șahtior, jucător...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...
Ultima oră
Pe aceeași temă