14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInternațional„Eliberați”: Trump susține protestele împotriva izolării la domiciliu

„Eliberați”: Trump susține protestele împotriva izolării la domiciliu

Președintele Trump i-a încurajat pe protestatarii din Minnesota, Michigan și Virginia care sfidează ordinele de distanțare socială și a măsurilor de siguranță ale statelor destinate să oprească răspândirea coronavirusului.
În tweet-urile de vineri dimineață, Trump a scris: „ELIBERAȚI MINNESOTA” și apoi, „ELIBERAȚI MICHIGAN” și apoi, „ELIBERAȚI VIRGINIA și salvați marele al doilea Amendament. Este sub asediu! ”
Nu este clar de ce Trump pare să fie de partea protestatarilor, având în vedere că statele în cauză au impus restricții care urmează recomandările formulate de grupul de lucru coronavirus al Casei Albe a lui Trump, luna trecută, care poartă numele „Orientările președintelui pentru coronavirus pentru America”.
Când recomandările au fost lansate, Trump i-a îndemnat pe toți americanii să le urmeze de dragul țării.
„Viitorul nostru este în propriile noastre mâini, iar alegerile și sacrificiile pe care le facem vor determina soarta acestui virus și, într-adevăr, soarta victoriei noastre. Vom avea o mare victorie. Nu avem de ales”, a spus el pe 30 martie.” Fiecare dintre noi are un rol de jucat în câștigarea acestui război. Fiecare cetățean, familie și întreprindere poate face diferența în oprirea virusului. Aceasta este datoria noastră patriotică comună. “ transmite Washington Post.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...

Firma care a produs fregatele României revine la București într-un moment critic pentru Forțele Navale Române

Firma BAE Systems din Marea Britanie, cea care a produs fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria, își anunță prezența la salonul BSDA 2024 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă