15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO. Incendiu devastator în Italia. O cisternă a explodat lângă aeroportul din...

VIDEO. Incendiu devastator în Italia. O cisternă a explodat lângă aeroportul din Bologna

UPDATE 23,32: Poliția italiană confirmă că au murit două persoane în acest incident și, de asemenea, a făcut public filmul accidentului care a dus la explozie.

UPDATE 17,36: Presa italiană scrie că un camion ce transporta maşini s-a ciocnit cu o autocisternă cu materiale inflamabile pe o estacadă, informează Agerpres.

O parte a podului s-a prăbuşit şi incendiul ce a urmat exploziei s-a propagat la vehiculele dintr-o parcare de sub pod, unde mai multe dintre ele au luat foc şi au explodat.

Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 55 au fost rănite, între care 14 grav, potrivit presei locale.

Poliţia a anunţat că autostrada pe care s-a produs accidentul a fost închisă, la fel şi zona adiacentă Borgo Panigale, la periferia Bolognei.

Un incendiu a izbucnit în Bologna, luni după-amiază, după ce o cisternă a explodat pe șoseaua de centură, în apropierea aeroportului.

Potrivit mass-media italiene, există numeroşi răniţi, dar numărul lor exact în acest moment nu se cunoaşte.

Explozia, ale cărei cauze nu sunt cunoscute pe moment, s-a produs în cartierul Borgo Panigale, în apropiere de aeroport.

Imagini difuzate de pompieri arată o coloană de fum negru ridicându-se deasupra carcasei camionului şi maşini în flăcări într-o parcare lângă autostradă.

„Echipele de pompieri sunt la faţa locului, intervenţia lor este în curs de desfăşurare”, au precizat pompierii italieni într-o postare pe Twitter.

Cele mai citite

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...
Ultima oră
Pe aceeași temă